Antena Meniu Search
x

Video Imagini dramatice cu un tată care sare în apă să-și salveze fetițele de 1 și 3 ani dintr-o mașină care se scufundă, în Ohio

Salvare dramatică în Ohio, un tată a sărit în apă să-și salveze fetițele de 1 an, respectiv 3 ani, rămase captive în mașina care se scufunda în râu. Imaginile cu momentul teribil au fost postate pe Internet. ”Primul meu instinct a fost să-mi ajut fetițele”, a povestit bărbatul.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.07.2021, 12:33

Imagini dramatice cu un tată care sare în apă să-și salveze fetițele de 1 și 3 ani dintr-o mașină care se scufundă, în Ohio
Imagini dramatice cu un tată care sare în apă să-și salveze fetițele de 1 și 3 ani dintr-o mașină care se scufundă, în Ohio - Captura YouTube

Bărbatul a povestit că el și familia sa se pregăteau să privească focurile de artificii, de Ziua Independenței, când a ieșit pentru câteva clipe afară din mașină, unde se afla logodnica lui. Atunci, una dintre fetițe, care se afla pe scaunul pasagerului, a scos accidental mașina din viteză, iar aceasta a luat-o la vale, direct în râul Ohio.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am stat sub apă ceva timp, înainte să reușesc să-mi aduc la suprafață copilele, primul meu instinct a fost să-mi ajut fetițele”, a spus el, potrivit wevv.com.

Pe acelaşi subiect

Harley Day povestește momentele îngrozitoare când SUV-ul său a luat-o la vale și s-a scufudat în râul Ohio cu doi dintre copiii săi înăuntru.

”Fetițele mele de un an și jumătate și de trei ani erau singure în mașină în acel moment”, a spus el.

Imagini cu salvarea dramatică din râul Ohio

Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 20.30, la English Park Boat Ramp din Owensboro, și a fost filmat de unul dintre martori. În imaginile postate pe Internet se vede cum bărbatul își scoate fetițele pe geamul rămas deschis la portieră și este ajutat de alte câteva persoane să le aducă înapoi la mal.

De pe mal, logodnica sa privea terifiată întreaga scenă, având în brațe celălalt copil al cuplului, un nou-născut.

„Mașina a început să o ia la vale. M-am dus în fața SUV-ului și am încercat să-l opresc cât am putut eu, dar nu am reușit. Am înotat cât de repede am putut în urma mașinii. Erau speriate. Le-am scos pe amândouă din mașină și, din fericire, alte persoane au sărit în apă și m-au ajutat să le aduc la mal”, a povestit tatăl.

Mașina s-a scufundat cu tot cu acte, carduri și jucăriile fetițelor

Copiii săi au fost duși la spitalul regional de sănătate din Owensboro și, în ciuda circumstanțelor, copiii săi au suferit doar câteva zgârieturi și vânătăi.

Deși sunt bucuroși că sunt cu toții în viață, incidentul le-a adus numeroase probleme.

"Aveam documente importante acolo, carduri de securitate socială, certificate de naștere - au dispărut - haine, jucării", a spus Day. "În plus, sunt șofer de livrare și camionul era singurul mod în care câștigam bani, iar acum nu pot să mai asigur cele necesare pentru copii".

Un GoFundMe a fost creat pentru Day și familia sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Imagini dramatice cu un tată care sare în apă să-și salveze fetițele de 1 și 3 ani dintr-o mașină care se scufundă, în Ohio