Antena Meniu Search
x

Soția tânărului mort la Petromidia, mesaj sfâșietor înainte de înmormântare: "Ajungi în punctul în care ești nevoit să țipi, să urli și să plângi în șoaptă..."

Soția tânărului de 32 de ani mort în explozia de la Petromidia trece prin momente cuplite. Rămasă văduvă și cu o fetiță de doar doi ani orfană de tată, femeia își strigă durerea pe Faceobok. "Noaptea e acel moment când se închid ușile și acele sute de mâini întinse cu ajutoare dispar în ceață", a mărturisit ea.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 04.07.2021, 18:41

Soția tânărului mort la Petromidia, mesaj sfâșietor înainte de înmormântare
Soția tânărului mort la Petromidia, mesaj sfâșietor înainte de înmormântare - Imagini amator / Facebook

"Posibil că așa se face, posibil că asta e ca atunci când te întâlnești cu cineva pe drum, îl întrebi "ce faci", dar nu mai aștepți răspuns la întrebare pentru că știi că va răspunde cu "salut, bine, tu?". Așa și acum cu întrebarea "te pot ajuta cu ceva?" Sau aia "Dacă ai nevoie de orice apelează oricând"... Eu personal cred că ei nu știu ce zic... Într-adevăr, e nevoie de ajutor, dar cam atunci când nimeni nu e disponibil, cam atunci când voi ăștia cu ajutorul v-ați pus la somn, și ați pus capul pe pernă liniștiți sau sunteți deja la al treilea vis", a postat soția angajatului care și-a pierdut viața, în explozia de la Petromidia.

"Ziua e bine, e mai liniște în suflet, sunt mulți oameni în jur, toată lumea vorbește, e acel furnicar de care nici gândurile nu ți le auzi, ziua o pot numi un fel de "amortizor al durerii"... Daaaaar pedeapsa vine noaptea. Cică noaptea ar trebui să fie un sfetnic bun, vă zic eu, nu, nu e! Noaptea e acel moment când se închid ușile și acele sute de mâini întinse cu ajutoare dispar în ceață. Noaptea e acel moment când nu îți mai aparții, când vrei să plângi și să țipi până ar începe să îți sangereze corzile vocale de durere, dar nu poți pentru că te temi să nu trezești și sperii copilul și ajungi în punctul în care ești nevoit să țipi, să urli și să plângi în șoaptă... P.S. așa arată iadul!!!", a scris femeia, pe Facebook.

Iulian n-a avut nicio șansă, după explozia de la Petromidia

Tragedia de la Rafinăria Petromidia a lăsat o soţie văduvă şi o fetiţă de doar doi ani orfană de tată. Într-un mesaj emoţionant postat pe Facebook, cea care i-a fost alături şi i-a promis iubire eternă îşi strigă durerea inimaginabil de grea. Iulian, în vârstă de 32 de ani, se căsătorise în urmă cu trei ani, iar soția și copila sa erau tot ce prețuia mai mult pe această lume.

Pe acelaşi subiect

A mers la muncă vineri, neştiind că va fi pentru ultima dată când îşi va vedea familia. La ora 6 dimineaţa postase pe contul de Facebook o fotografie de la răsărit, din Năvodari, alături de mesajul: "Cine se trezeşte de dimineaţă, lucrează în ture".

Tânărul va fi înmormântat luni

"Niciodată nu m-am gândit că voi face asemenea postări... în seara asta sicriul se va afla la casa mortuară peste stradă de biserica catolică. Iar maine la ora 10.00 va avea loc slujba de înmormântare", a scris soția lui, pe Facebook.

A fost deschis un dosar penal pentru a stabili cum s-a produs explozia. Cel puţin o perioadă, cei 150 de angajaţi ai rafinăriei vor rămâne acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Soția tânărului mort la Petromidia, mesaj sfâșietor înainte de înmormântare: "Ajungi în punctul în care ești nevoit să țipi, să urli și să plângi în șoaptă..."