Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini dramatice în SUA! Trei copii, salvaţi în ultima clipă dintr-o casă cuprinsă de flăcări

Imagini dramatice ale salvării unor copii dintr-o casă cuprinsă de flăcări şi fum au fost surprinse de camerele purtate, pe cască, de pompieri, într-un oraş din California.

de Redactia Observator

la 29.01.2015 , 07:46

Imagini dramatice ale salvării unor copii dintr-o casă cuprinsă de flăcări şi fum au fost surprinse de camerele purtate, pe cască, de pompieri, într-un oraş din California. 

Cei patru pompieri ai unui echipaj din Fresno nu au pierdut nicio secundă când au aflat că în apartamentul plin de fum gros se aflau copii. Ei au pătruns imediat în casă şi, deşi nu puteau vedea absolut nimic, au început să caute, pe pipăite, cei trei copii care-şi pierduseră cunoştinţa.

Pompierii nu şi-au încetat eforturile până când cei trei copii au fost aduşi, unul câte unul, la lumină: ameţiţi de fum, murdari de funingine, dar în viaţă.

Vezi și

Întregul oraş le acordă, acum, pompierilor preţuirea cuvenită unor eroi. Dar pentru cei care se luptă zi de zi cu focul a fost doar o intervenţie obişnuită, poate doar puţin mai dramatică.

Potrivit anchetei, focul a pornit de la un scurt circuit. Copiii sunt internaţi în spital, în stare critică, dar stabilă. Mama lor, în vârstă de 19 ani, a fost arestată sub acuzaţia de acte de cruzime faţă de minori. Ea a mărturisit că lăsase copiii nesupravegheaţi şi încuiaţi în casă, pentru a merge la un magazin. Dacă intervenţia pompierilor ar fi întârziat doar câteva minute, cele trei vieţi ar fi fost curmate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Imagini dramatice în SUA! Trei copii, salvaţi în ultima clipă dintr-o casă cuprinsă de flăcări