Antena Meniu Search
x

Video Imagini fabuloase de la nunta Prinţului Hussein al Iordaniei cu Rajwa, o arhitectă de 29 de ani

O poveste din 1001 nopţi. În Iordania are loc astăzi nunta regală a anului. Prinţul Hussein s-a căsătorit cu fiica unui influent om de afaceri saudit, o arhitectă de 29 de ani. Pe lista de invitaţi este şi Principesa Margareta, custodele coroanei.  

de Redactia Observator

la 01.06.2023, 21:11

Vezi și

Regele Abdullah si regina Rania şi-au întâmpinat cu emoţie cei 140 de înalţi oaspeţi: Jill Biden, prinţul William şi ducesa Kate, regina Sofia şi regele Juan Carlos al Spaniei, Willem Alexander şi Maxima ai Olandei.

Mirele, Hussein, căpitan al armatei Iordaniene, a purtat uniforma militară. Mireasa a sosit într-o maşină de epocă, iar trena i-a fost purtată de surorile soţului. Rochia a fost creată de designerul libanez Elie Saab. Iordanienii au avut liber astăzi, ca să poată sărbători. 

După nuntă, mirii au pornit în procesiune cu maşini de teren spre palatul regal

Logodna prinţului moştenitor al Iordaniei a fost anunţată în august, anul trecut. Regina Rania a introdus-o pe Rajwa în familia regală în cadrul unei petreceri fastuoase. Cel care i-a furat inima este Prinţul Hussein. Are 28 de ani şi a fost crescut să fie rege.

Pe acelaşi subiect

În cinstea lui, Regele Abdullah a găzduit un banchet pentru 4.000 de bărbaţi: membri ai triburilor iordaniene, ai armatei, oameni de afaceri şi politicieni. I-a oferit, simbolic, o sabie a dinastiei Haşemite, care descinde direct din profetul Mahommed. 

Regele Abudullah al II-lea al Iordaniei: Astăzi îl sărbătorim pe Al Hussein, fiul meu, fiul vostru. Cu hotărârea lui, ambiţiile lui mari pentru această ţară, dragostea şi dedicaţia lui, se va căsători astăzi şi va începe o nouă etapă a vieţii lui. 

Petrecerea continuă până târziu, în noapte. La Palatul Regal din Amman părinţii mirilor oferă o recepţie pentru 1.700 de invitaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Imagini fabuloase de la nunta Prinţului Hussein al Iordaniei cu Rajwa, o arhitectă de 29 de ani