Antena Meniu Search
x

VIDEO: O femeie înşelată a stârnit adevărate LUPTE ÎN STRADĂ

Camerele de supraveghere ale unui bar din Brazilia au surprins momentul în care o femeie şi-a prins partenerul cu o altă femeie în oraş. Triunghiul amoros a devenit rapid violent.

Vezi și

Camerele de supraveghere ale unui bar din Brazilia au surprins momentul în care o femeie şi-a prins partenerul cu o altă femeie în oraş. Triunghiul amoros a devenit rapid violent.

În timp ce un bărbat savura o bere însoţit de alte două femei, o a treia femeie este filmată în timp ce dă buzna în bar şi se năpusteşte asupra lor.

Femeia, despre care se crede că e soţia bărbatului, îl loveşte pe acesta după ceafă, după care o înşfacă de păr pe blonda de lângă el şi o trânteşte la pământ.

În timp ce infidelul încearcă să-şi apere cucerirea, presupusa soţie ia un scaun şi îl aruncă spre amantă.

Pe acelaşi subiect

Martorii uluiţi ies din bar pe măsură ce cearta îndrăgostiţilor se mută-n stradă. Cei doi se atacă şi se îmbrâncesc reciproc, înainte ca oamenii să intervină să-i separe.

Între timp, o altă femeie, despre care se crede că e prietena soţiei, apare în cadru, ia o sticlă de bere de pe masă şi vrea s-o atace pe amantă.

Un alt client al localului se vede nevoit să intervină pentru a calma spiritele.

În cele din urmă, bărbatul infidel se întoarce la masă să-şi savureze berea. El poate fi văzut stând la masă la bustul gol, întrucât tricoul îi fusese smuls de presupusa soţie.

Citeşte şi: Casa "Mireasă pentru fiul meu” se mută în platoul matinalilor de la Antena Stars. DEZVĂLUIRI EXCLUSIVE

Incidentul a avut loc în luna februarie, dar filmarea a fost publicată recent.

Citeşte şiVIDEO: A ratat concursul de agilitate la care participa, dar s-a bucurat de fiecare clipă în ring. Numărul de dresaj al unui câine, VIRAL pe internet

Citeşte şi: Nu știai asta, dar GRUPA ta de SÂNGE conţine indicii privind BOLILE cu ŞANSE FOARTE MARI să le faci!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » VIDEO: O femeie înşelată a stârnit adevărate LUPTE ÎN STRADĂ