Antena Meniu Search
x

Imagini spectaculoase de la Paris, unde s-a dat startul sărbătorilor de iarnă

Pregătirile pentru Crăciun au intrat în linie dreaptă la Paris. Pe Champs Elysee au fost aprinse renumitele luminiţe dedicate sărbătorilor de iarnă. Sute de parisieni s-au adunat în centrul capitalei pentru a asista la marele eveniment.

de Redactia Observator

la 25.11.2019, 17:09

Vezi și

Pregătirile pentru Crăciun au intrat în linie dreaptă la Paris. Pe Champs Elysee au fost aprinse renumitele luminiţe dedicate sărbătorilor de iarnă. Sute de parisieni s-au adunat în centrul capitalei pentru a asista la marele eveniment. Cei mai încântaţi au fost, fireşte, turiştii străini care au mărturisit că atmosfera este una de poveste.

A fost momentul magic la care au asistat sute de parizieni: aprinderea luminiţelor pe Champs Elysee. Printr-o simplă apasare de buton, faimosul bulevard a fost îmbrăcat în straie de sărbătoare. Peste un milion de LED-uri au fost folosite pentru a decora cei 400 de arbori de pe marginea bulevardului. Evenimentul a fost pus la punct de primăria Parisului.

Parizienii nu au fost, însă, singurii care au asistat la aprinderea luminiţelor de pe Champs Elysee. La marele eveniment au asistat şi turiştii străini care s-au lăsat numaidecât cuceriţi de atmosfera sărbătorilor de iarnă. Emoţiile au fost cu atât mai mari, având în vedere că Parisul este considerat oraşul dragostei.

Pentru ca atmosfera să fie cât mai festivă, timp de o seară, Champs Elysees, a aparţinut doar pietonilor. Luminile vor putea fi admirate seară de seară până pe 8 ianuarie, de la ora locală 17.00 până la 2.00 dimineaţa. Iar în nopţile de Crăciun şi Anul Nou beculeţele vor ilumina bulevardul până în zori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Imagini spectaculoase de la Paris, unde s-a dat startul sărbătorilor de iarnă