Antena Meniu Search
x

Video Imaginile dezastrului în provincia Huelva din Spania. Ploile torențiale au făcut prăpăd în Isla Cristina, Ayamonte și Lepe

Ploile torențiale au făcut prăpăd în mai multe regiuni din Spania, în această dimineață. Isla Cristina, Ayamonte și Lepe, orașe aparținând provinciei Huelva, Andaluzia, au fost cele mai afectate de inundații.

De Veronica Micu la 23.09.2021, 15:22

Natura a început să se dezlănțuie încă de la primele ore ale dimineții. 

Subsoluri inundate, mașini luate de ape, copaci căzuți, drumuri transformate în adevărate râuri sunt imaginile dezastrului lăsat în urma ploilor torențiale care au lovit orașele Isla Cristina, Ayamonte și Lepe. Ploile torențiale au fost însoțite de grindină și descărcări electrice. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, însă pagubele materiale sunt importante.

În Andaluzia, serviciul unic de urgențe 112 a înregistrat peste 400 de incidente.

Pe acelaşi subiect

Din cauza ploilor abundente, în Isla Cristina și Lepe au fost activate Planurile municipale de urgență.

Potrivit publicației sevilla.abc.es, Agenția Meteorologică de Stat a emis o avertizare cod portocaliu de vreme severă, tot în provincia Huelva, până joi la ora 21:00. 

Conform estimărilor Aemet, sunt așteaptă precipitații de până la 40 de litri pe metru pătrat într-o oră. În Ayamonte s-au înregistrat 60 de litri într-o oră.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Imaginile dezastrului în provincia Huelva din Spania. Ploile torențiale au făcut prăpăd în Isla Cristina, Ayamonte și Lepe