Antena Meniu Search
x

Imaginile ȘOCANTE în care un bărbat înarmat cu un CUȚIT este ÎMPUȘCAT în CAP de polițiști - VIDEO

Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost împușcat în cap de polițiști după ce a provocat un scandal și și-a amenințat vecinii că îi aruncă în aer.

Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost împușcat în cap de polițiști după ce a provocat un scandal și și-a amenințat vecinii că îi aruncă în aer.

Totul s-a întâmplat ieri după-amiază, pe o stradă din localitatea Châlette-sur-Loing, situată în centrul Franței. Întregul scandal a fost filmat de un martor, iar imaginile au fost postate pe YouTube, notează Daily Mail.

Pe acestea se poate observa cum agresorul s-a baricadat într-un autoturism, iar șase polițiști l-au înconjurat și îi strigă să iasă din mașină. La un moment dat, un polițist reușește să îi spargă geamul portierei, însă bărbatul aflat la volan accelerează și încearcă să fugă.

În acel moment, trei dintre cei șase polițști au scos armele din dotare și au început să tragă. Mașina parcurge câteva zeci de metri și apoi se oprește după ce șoferul care a fost împușcat de mai multe ori a murit.

Procurorii francezi au deschis o anchetă pentru a stabili dacă cei șase polițiști au acționat legal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Imaginile ȘOCANTE în care un bărbat înarmat cu un CUȚIT este ÎMPUȘCAT în CAP de polițiști - VIDEO