Antena Meniu Search
x

Imagini şocante! Jurnaliști împușcați mortal în timp ce transmiteau în direct!

În statul american Virginia, doi jurnalişti au căzut pradă violenţei. În urmă cu câteva ore, au fost împuşcaţi chiar în timp ce transmiteau în direct, pentru o televiziune locală

Vezi și

În statul american Virginia, doi jurnalişti au căzut pradă violenţei. În urmă cu câteva ore, au fost împuşcaţi chiar în timp ce transmiteau în direct, pentru o televiziune locală

Scena şocantă s-a consumat în faţa unui complex comercial, din Virginia. Era ora 6 şi 45 de minute, ora locală, iar reporterul Alison Parker şi cameramanul ei transmiteau în direct, pentru matinalul postului local CBS. Opt împuşcături au întrerupt interviul celor doi.

În studiourile televiziunii, colegii jurnaliştilor au intrat în stare de şoc. Moartea celor doi a fost confirmată tot în direct, de şeful postului.

Teribilele imagini au făcut imediat înconjurului lumii, iar informaţiile despre victime au fost, de asemenea, sfâşietoare.

Acum 7 zile, pe 19 august, Alison împlinise 24 de ani. De 9 luni, trăia o relaţie de dragoste cu un prezentator de ştiri de la aceeaşi televiziune. Într-un mesaj pe Twitter, iubitul a dezvăluit că se mutaseră împreună şi că urmau să se căsătorească. Şi cameramanul Adam Ward avea planuri frumoase de viitor. În primăvară, s-a logodit la Washington, la Muzeul Ştirilor.

Potrivit presei americane, el a fost primul răpus de către atacator. Adam a reuşit, totuşi, să-l filmeze, pentru câteva clipe. Individul devenise cel mai căutat om din America.

Individul în vârstă de 41 de ani fusese angajat al postului de televiziune. A părăsit jobul nemulţumit şi a vrut să se răzbune, spune presa de peste ocean. În incident, el a rănit-o şi pe femeia intervievată de jurnalişti. Ea a fost spitalizată şi operată, pentru răni grave la spate.

În urmă cu puţin timp, atacatorul a fost găsit împuşcat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Imagini şocante! Jurnaliști împușcați mortal în timp ce transmiteau în direct!