Antena Meniu Search
x

Împușcături în fața unui spital din Paris. Un mort şi un rănit, atacatorul a fugit pe o motocicletă

Un bărbat şi o femeie au fost împuşcaţi în faţa Spitalului Henri Dunant din Paris, Franța, una dintre victime fiind declarată moartă la fața locului. O a doua victimă primește îngrijiri în interiorul spitalului. Atacatorul a reușit să scape pe o motocicletă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.04.2021, 16:16

Împușcături în fața unui spital din Paris. Un mort şi un rănit, atacatorul a reușit să fugă - captura twitter

Pentru moment, nu se știe nimic despre motivația atacului armat, scrie Reuters.

Televiziunea franceză BFM a transmis că cel ucis este un bărbat, iar persoana rănită este o femeie, angajată de spital ca agent de securitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Niciun element nu a fost prezentat de către anchetatori despre circumstanţele incidentului armat în faţa acestui spital, administrat de către Crucea Roşie franceză.

Spitalul, situat în apropiere de Porte de Saint-Cloud, funcționează în prezent și ca un centru de vaccinare împotriva Covid-19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Împușcături în fața unui spital din Paris. Un mort şi un rănit, atacatorul a fugit pe o motocicletă