Antena Meniu Search
x

Imunologul Anthony Fauci, uşurat că nu trebuie să îl mai contrazică pe Trump: ''Nu aveai impresia că te poţi exprima fără să suporţi consecinţe''

Plecarea fostului preşedinte american reprezintă o adevărată uşurare pentru unii dintre cei care au lucrat în mod direct cu acesta. Spre exemplu, imunologul american Anthony Fauci, consilierul Casei Albe în lupta împotriva pandemiei de coronavirus, se declară ''uşurat'' de faptul că nu mai este nevoit să-l contrazică pe Donald Trump.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 22.01.2021, 16:06

Imunologul este extrem de popular în SUA
Imunologul american Anthony Fauci, consilierul Casei Albe în lupta împotriva pandemiei de coronavirus, se declară ''uşurat'' de faptul că nu mai este nevoit să-l contrazică pe Donald Trump - Profimedia Images
  • Expertul Anthony Fauci spune că se simte uşurat că nu trebuie să îl mai contrazică pe Donald Trump
  • Imunologul este extrem de popular în SUA

Directorul Institutului Naţional american al Bolilor Infecţioase şi-a reluat apariţiile în sala de presă a Casei Albe, la o zi după învestirea lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

Extrem de prezent în sfera media încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Anthony Fauci a fost ţinut la distanţă cel puţin în ultimele luni de către administraţia lui Donald Trump.

''Eu am spus totul întotdeauna, iar asta mi-a creat probleme uneori. Unele declaraţii mă puneau într-o poziţie inconfortabilă, pentru că nu aveau la bază ştiinţa​'', a recunoscut imunologul american care se bucură de o mare popularitate. 

Imunologul nu susţinea anumite idei ale fostului preşedinte

Anthony Fauci a precizat că a fost deranjat de susţinerea, în martie, a lui Donald Trump, a hidroxiclorochinei, un medicament folosit împotriva malariei, care s-a dovedit a nu avea vreo eficienţă împotriva noului coronavirus.

''Nu mi-a făcut nicio plăcere să-l contrazic pe preşedintele Donald Trump. Şi nu aveai impresia că te poţi exprima fără să suporţi consecinţe'', a dat el asigurări.

Acum, expertul american afirmă că simte că în sfârşit poate să facă declaraţiile dorite, fără limitări, potrivit news.ro. 

''Ideea de a putea veni aici, de a vorbi despre ceea ce ştim, dovezi, ştiinţă îţi dă un sentiment de eliberare'', a declarat imunologul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Imunologul Anthony Fauci, uşurat că nu trebuie să îl mai contrazică pe Trump: ''Nu aveai impresia că te poţi exprima fără să suporţi consecinţe''