Antena Meniu Search
x

Video În ce stare se află fetiţa de 12 ani care şi-a prins părul în valva de evacuare a unei piscine, în Italia. Părinţii au încercat disperaţi să o salveze

Vacanţă de coşmar în Italia, pentru o familie de elveţieni. Fetiţa lor a ajuns la spital în comă după un incident la piscină. Părul copilei s-a agăţat în valva de evacuare, spre disperarea părinţilor, care nu au reuşit să o elibereze. Medicii din Rimini sunt rezervaţi în privinţa şanselor ei. Cu câteva zile înainte, un băiat de 8 ani a murit în urma unui accident similar, în apropiere de Roma. 

de Redactia Observator

la 21.08.2023, 20:27

Vezi și

Scenele de groază s-au petrecut, vineri după-amiază, într-o piscină din orașul italian Misano Adriatico, în regiunea Rimini, acolo unde fetița de 12 ani își petrece vacanța cu părinții ei, care locuiesc în Elveția. 

Conform primelor investigații ale carabinierilor, în jurul orei 17:00, copila a rămas, preț de câteva minute, cu părul blocat în supapa de aspirație a bazinului. S-a întâmplat chiar sub ochii părinților, care au sărit în ajutorul fetiței, însă nu au putut să o elibereze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » În ce stare se află fetiţa de 12 ani care şi-a prins părul în valva de evacuare a unei piscine, în Italia. Părinţii au încercat disperaţi să o salveze