Antena Meniu Search
x

În China, elevii pot să-şi ia vacanţă de o săptămână ca să-şi găsească iubite. Ce le-au cerut profesorii

Nouă colegii din China spun că le oferă studenţilor o săptămână liberă pentru a „se îndrăgosti” în aprilie. Elevilor li s-a cerut să-şi scrie jurnale de călătorie, să filmeze videoclipuri cu excursiile lor şi să scrie rapoarte despre relaţia de iubire, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 30.03.2023, 22:21

În China, elevii pot să-şi ia vacanţă de o săptămână ca să-şi găsească iubite. Ce le-au cerut profesorii
- Profimedia - imagine ilustrativă

Nouă colegii profesionale din China doresc ca elevii lor să-şi găsească dragostea în timpul unei vacanţe de primăvară de o săptămână în aprilie. Şcolile, conduse de Fan Mei Education Group, au anunţat pe 23 martie că şi-au însărcinat elevii să se distreze şi să-şi găsească iubite.

China se confruntă cu o scădere rapidă a ratei natalităţii şi a căsătoriilor

„Şcoala implementează sistemul de vacanţă de primăvară în speranţa că elevii pot învăţa să iubească natura, să iubească viaţa şi să se bucure de dragoste”, a declarat Liang Guohui, decan adjunct al Colegiului Profesional de Aviaţie din Mianyang, într-un comunicat. „Ieşiţi din campus, intraţi în contact cu natura şi simţiţi cu inima frumuseţea primăverii”, a transmis conducerea şcolii în comunicat.

Colegiile participante sunt toate şcoli profesionale pentru locuri de muncă din industria aviaţiei, cum ar fi piloţi, însoţitori de zbor, controlori de trafic aerian şi personal de securitate aeroportuară. Şcolile oferă elevilor şi profesorilor o săptămână liberă încă din primăvara anului 2019. Însă tema din acest an, „bucuraţi-vă de flori, îndrăgostiţi-vă”, pune un accent deosebit pe romantism.

Anunţul vine pe fondul unui impuls din China de a susţine scăderea rapidă a ratei natalităţii şi a căsătoriilor, potrivit Insider.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » În China, elevii pot să-şi ia vacanţă de o săptămână ca să-şi găsească iubite. Ce le-au cerut profesorii