Antena Meniu Search
x

În China, cei care oferă sau primesc servicii amoroase vor fi făcuţi de ruşine public: "Îi înştiinţăm rudele, prietenii, locul de muncă"

Autoritățile din provincia Hunan, din centrul Chinei au avertizat că persoanele implicate în activități sexuale ilegale, fie pentru a oferi sau a beneficia de aceste servicii vor fi raportate angajatorilor, membrilor familiei și comunităților rezidențiale.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.11.2020, 15:44

Lupta Chinei cu indecenţa continuă, cu instituirea de noi măsuri de combatere a prostituţiei - Profimedia Images / Imagini de arhivă
  • Toţi cei care au vreo tangenţă cu prostituţia vor fi făcuţi public de ruşine
  • Măsura vizează "lupta împotriva indecenței"

Astfel, autorităţile vor să-i facă de ruşine public pe cei care comit acte împotriva decenţei.

Un oficial al comunității rezidențiale Shangmaocheng din capitala provinciei Changsha a declarat că oficialii locali au publicat anunțuri în diferite cartiere pentru a ajuta oamenii să devină conștienți de noua regulă.

Măsura vizează "lupta împotriva indecenței", pentru a purifica atmosfera socială și a menține armonia și stabilitatea socială, susţin autorităţile, citate de presa chineză.

"Vrem să le sporim sentimentul de rușine și conștientizarea legii și să le cerem acestor persoane care doresc să facă aceste lucruri să ia în considerare consecințele, inclusiv reputația și armonia familiei", informează autorităţile.

Conform legislației chineze, persoanele care solicită sau gestionează lucrătorii sexuali pot primi 10-15 zile de detenție administrativă și o amendă de până la 5.000 de yuani (760 dolari). Pentru cazurile de detenție administrativă, birourile locale de securitate publică sunt obligate să anunțe rudele.

Adiminstraţia Hunanului face un pas mai departe, solicitând ca și angajatorii și comunitățile rezidențiale să fie notificate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » În China, cei care oferă sau primesc servicii amoroase vor fi făcuţi de ruşine public: "Îi înştiinţăm rudele, prietenii, locul de muncă"