Antena Meniu Search
x

Turiștii români, răsfățați la SPA-urile din Bulgaria, în timp ce în țară sunt închise

În timp ce în România SPA-urile, piscinele şi locurile de joacă pentru copii sunt închise din cauza pandemiei, la vecinii bulgari afacerile par să prospere în această perioadă. Resorturile de cinci stele sunt pline de turişti români care vor să se relaxeze.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 25.10.2020 , 23:52

  • În Bulgaria sunt 1.600 de cazuri de COVID pe zi la o populaţie de şapte milioane de locuitori
  • Restaurantele din ţara vecină sunt şi ele la mare căutare

La un resort de cinci stele din Kranevo, românii se simt ca acasă. Vin aici ori de câte ori au ocazia, însă acum mai des ca niciodată.

Turist: Ne simţim foarte bine, sunt conditii mai bune ca-n Romania. Avem si afaceri la Mamaia, pe noi ne-au inchis la ora 10 si venim in alta parte unde sunt conditiile mai bune.

Ce pot face românii în Bulgaria

Vezi și

Turistă: Este foarte frumos aici, mai ales ca am profitat de vacanta pentru copii acum. Ai psicina, patinoar, sport, relaxare, masaj.

Spre deosebire de România, SPA-urile din resorturile de lux bulgăreşti sunt deschise.

O noapte de cazare costă între 80 şi 100 de euro, bani în care sunt incluse trei mese şi acces nelimitat la piscine şi jacuzzi cu apă termală. Turiştii se pot bucura de relaxare în condiţii de maximă siguranţă.

Ivan Nikolov - manager resort 5 stele: Am luat măsuri suplimentare de protecţie împotriva COVID-19. Fiecare angajat poartă mască de protecţie şi mănuşi. Avem puncte de dezinfectare la fiecare intrare.

Andreea Filip - reporter Observator: Turiştii care vin la Kranevo, în Bulgaria, se pot relaxa în zona de spa, dar pot să joace şi fotbal, tenis şi evident pot să se bucure şi de patinaj, pe o arena de hockey.

Restaurantele din ţara vecină sunt şi ele la mare căutare. La ferma de scoici din Kavarna, mesele sunt pline de turişti români.

Stanislav - reprezentant restaurant: Mulţi clienţi români şi bulgari. 70% sunt clienţi români.

ReporterPentru ce veniţi aici?

TuristăPentru scoici în special, pentru midiile în vin.

În Bulgaria sunt 1.600 de cazuri de COVID pe zi la o populaţie de şapte milioane de locuitori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiți să luaţi algocalmin?
Observator » Stiri externe » Turiștii români, răsfățați la SPA-urile din Bulgaria, în timp ce în țară sunt închise