Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un avion Hercules s-a prăbuşit în Australia, în timpul unei misiuni pentru stingerea incendiilor

Un avion Lockheed C-130 Hercules s-a prăbuşit în Australia, în timpul unei misiuni de stingere a incendiilor care au devastat ţara.

de Alin Tarnovschi

la 24.01.2020 , 00:54

Avion Hercules prăbuşit în Australia, într-o misiune Avion Hercules prăbuşit în Australia, în timpul unei misiune - Profimedia Images / Ilustraţie

Un avion Lockheed C-130 Hercules s-a prăbuşit în Australia, în timpul unei misiuni de stingere a incendiilor care au devastat ţara.

În timp ce transporta apă pentru stingerea unui focar din New South Wales, avionul Hercules s-a prăbuşit, în condiţii încă necunoscute, iar la impactul cu solul a explodat.

Potrivit primelor informaţii, toţi cei trei membri ai echipajului, cetăţeni americani, şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic.

Articolul continuă după reclamă

Avionul Hercules aparţinea bazei Coulson din Portland (Oregon, Statele Unite ale Americii) şi participa la misiuni de stingere a incendiilor din Australia, notează euronews.com.

Pe acelaşi subiect

Tragedia aviatică s-a produs în zona Snowy Monaro din New South Wales (Australia).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Un avion Hercules s-a prăbuşit în Australia, în timpul unei misiuni pentru stingerea incendiilor