Antena Meniu Search
x

Incendiu în clubul Colectiv. Vestea tragediei din România a făcut înconjurul lumii

Tragicul eveniment a avut ecou în toate colţurile lumii, din Canada, până în Australia. Marile publicaţii ale mapamondului au relatat minut cu minut evoluţia clipelor dramatice trăite în clubul din Bucureşti

Vezi și

Tragicul eveniment a avut ecou în toate colţurile lumii, din Canada, până în Australia. Marile publicaţii ale mapamondului au relatat minut cu minut evoluţia clipelor dramatice trăite în clubul din Bucureşti. "România este în stare de şoc" şi "Groază la un concert rock de Halloween, în Bucureşti" sunt titluri care fac înconjurul globului. 

Cel puţin 27 de oameni au murit, iar 180 au fost răniţi în urma unui incendiu produs într-un club de noapte din Bucureşti, România. Cauza este cunoscută: clubul găzduia un concert, care includea un foc de artificii potrivit site-ului său. Cel mai mare post de ştiri din lume a transmis încă din primele momente informaţii despre tragedia din Bucureşti. În acest club, care este într-o fostă fabrică, este o veche fabrică din perioada comunistă, între 300 şi 400 de oameni au mers la o petrecere, unde avea loc un concert rock.

Unul dintre cântecele pe care trupa le-a cântat este "Ziua în care murim".

Informaţii despre tragicul eveniment au fost transmise şi de televiziunile din Canada. Cel puţin 26 oameni au murit după ce s-a produs o explozie la un club de noapte din Bucureşti. Alţi 88 au fost răniţi. Sute de oameni erau la un concert în capitala României când s-a produs deflagraţia. Unul dintre martori a spus că era un foc de artificii înăuntru, deşi, acest lucru nu a fost încă confirmat de oficiali.

Publicaţii şi principalele televiziuni din Australia şi Europa au relatat pe larg acest subiect.

Oficiali ai guvernului au spus că alţi 145 de oameni au fost duşi la mai multe spitale din oraş, majoritatea dintre ei având arsuri. Cauza exploziei rămâne necunoscută, însă, potrivit presei locale, câteva sute de oameni erau la clubul Colectiv, unde avea loc lansarea albumului unei trupe româneşti. Evenimentul includea şi un foc de artificii. Cei de la BBC News au scris că "România este în stare de şoc" din cauza tragediei, în urma căreia cel puţin 27 de oameni au murit.

Publicatia britanică express.co.uk titrează "Groază la un club de noapte, unde zeci de oameni au murit într-un club de noapte şi sute au fost răniţi în timpul unui concert rock de Halloween."Explozia produsă la un club de noapte din România a ucis zeci oameni şi a rănit sute", notează cei de la American Aljazeera. Şi jurnaliştii de la Russia Today au relatat despre tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Incendiu în clubul Colectiv. Vestea tragediei din România a făcut înconjurul lumii