Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic cu zeci de răniţi în New York. Momentul în care pompierii salvează o femeie de la etajul 20

Cel puţin 38 de persoane au fost rănite sâmbătă într-un incendiu la New York, care ar fi putut izbucnit de la o baterie litiu-ion, precum cele care se găsesc la trotinetele electrice, au declarat oficiali pentru mass-media americane, relatează AFP. Pompierii au tras cu frânghii o femeie, ca s-o salveze din incendiul violent care izbucnise la etajul 20 al unei clădiri.

de Redactia Observator

la 06.11.2022, 14:05

Vezi și

Două persoane sunt în stare critică şi alte cinci au fost grav rănite într-un incendiu produs într-un bloc de locuinţe din Manhattan, a declarat comisarul Laura Kavanagh de la Departamentul de Pompieri din New York, potrivit Agerpres.

Misiune de salvare contracronometru în New York

Imaginile postate pe rețelele sociale au surprins momentul în care pompierii se mobilizează și încearcă să ajute o femeie să intre în siguranță pe fereastra de la etajul inferior. Videoclipurile au strâns milioane de vizualizări. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dan Flynn, şeful Departamentului de Pompieri, a declarat că acesta este aproape cel de-al 200-lea incendiu izbucnit în 2022 de la o baterie litiu-ion a unui dispozitiv de mobilitate electrică (bicicletă electrică, scuter, trotinetă electrică, skateboard etc.).

"Şase decese au avut loc anul acesta din cauza acestor baterii care alimentează dispozitivele de micromobilitate", a declarat el pentru CNN.

Autorităţile cred că incendiul ar fi putut izbucni într-un apartament în care locatarul repara biciclete electrice, a adăugat Flynn.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Incendiu puternic cu zeci de răniţi în New York. Momentul în care pompierii salvează o femeie de la etajul 20