Antena Meniu Search
x

Patru ani și jumătate de închisoare pentru o tânără care și-a terorizat iubitul după despărțire

O tânără de 25 de ani din Marea Britanie a fost condamnată la patru ani de închisoare, după ce și-a înscenat răpirea și și-a mințit fostul iubit că este însărcinată. În tot acest timp, bărbatul a fost terorizat cu mesaje.

O tânără de 25 de ani din Marea Britanie a fost condamnată la patru ani și jumătate de închisoare, după ce și-a înscenat răpirea și și-a mințit fostul iubit că este însărcinată. În tot acest timp, bărbatul a fost terorizat cu mesaje.

Neputând să accepte despărțirea de iubit, Jessica Nordquist a țesut o adevărată plasă de minciuni, totul cu scopul de a-l recupera pe fostul partener. Mai întâi, femeia a pretins că este însărcinată în opt săptămâni și, pentru e elimina suspiciunile, a cumpărat o "burtă de gravidă" de pe Amazon, similară celor folosite de actori. 

Apoi i-a trimis bărbatului un email în care apărea în lenjerie intimă, pretinzând că a fost răpită și abuzată. Pentru a întări minciuna, femeia a creat 20 de conturi false de Instagram, prin care să pepetueze mesajul. Doar că polițiștii au găsit-o teafără și fără nicio problemă în Scoția. 

Femeia și-a terorizat fostul iubit, după despărțire

Potrivit Daily Mail, fostul ei iubit ajunsese să trăiască un adevărat coșmar. "Era mereu speriat că i se poate întâmpla ceva. Au fost ocazii când primea sms-uri de la numere necunocute prin care i se transmitea că este urmărit, iar casa monitorizată. Când mergea undeva îi strica mereu dispoziția. Se uita tot timpul în jur să vadă dacă recunoaște pe cineva sau dacă vreo persoană este suspectă", a precizat Tyrone Silcott, procurorul de caz.

Judecătorii au decis astăzi să o condamne la patru ani și jumătate de închisoare, pentru hărțuire, amenințare și infracțiuni contra înfăptuirii justiției. Totdată, a fost emis un ordin de restricție, care va fi revocat la o dată ulterioară. 

"Ești inteligentă, plină de resurse și educată, fără condamnări anterioare. Comportamentul tău e bizar. Experiențele traumatice din trecut nu scuză sau justifică conduita ofensatoare, deși ajută la explicarea ei", a spus judecătorul, înainte de sentință.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Patru ani și jumătate de închisoare pentru o tânără care și-a terorizat iubitul după despărțire