Antena Meniu Search
x

Un cuplu din Statele Unite a renunţat la locul de muncă pentru a călători în jurul lumii cu o dubă

Un cuplu din Statele Unite a renunţat la locul de muncă pentru a călători în jurul lumii într-o dubă! Cei doi au demisionat, în urmă cu un an, din corporaţia în care lucrau. Iar de atunci cei doi călătoresc prin toată lumea, însoţiţi de animalul lor de companie.

de Redactia Observator

la 21.01.2020, 17:22

Vezi și

Un cuplu din Statele Unite a renunţat la locul de muncă pentru a călători în jurul lumii într-o dubă! Cei doi au demisionat, în urmă cu un an, din corporaţia în care lucrau. Iar de atunci cei doi călătoresc prin toată lumea, însoţiţi de animalul lor de companie. Şi, chiar dacă locuiesc acum într-o rulotă, spun că nu ar mai reveni la vechea lor viaţă.

Noua locuinţă i-a costat pe tineri aproape 50 de mii de dolari, dar investiţia face toţi banii. Allie şi Trent au toate condiţiile necesare. Interiorul maşinii arată precum cel al unei case. Dar cea mai mare bucurie pe care le-o oferă rulota este faptul că pot călători peste tot.

Allie şi Trent au vizitat până acum o mare parte din America de Nord şi de Sud. În urmă cu puţin timp au ajuns şi în Chile, unde au fost fascinaţi de cultura din zonă. Cei doi plănuiesc acum să descopere şi secretele Europei. Dar numai după ce termină de vizitat America Latină.

În călătoriile lor, cei doi au avut parte şi de incidente mai puţin plăcute. Într-o noapte, doi bărbaţi au intrat peste ei în rulotă, în timp ce se aflau în Nicaragua. Trent i-a auzit şi s-a ridicat imediat din pat, iar indivizii au fugit.

Acest incident nu i-a determinat însă să renunţe la calătorii. Cei doi continuă să colinde lumea în lung şi-n lat şi împărtăşesc experienţele lor cu fanii de pe Instagram şi YouTube. Împreună de patru ani, cei doi au decis să pornească în această aventură după prima lor excursie în America.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un cuplu din Statele Unite a renunţat la locul de muncă pentru a călători în jurul lumii cu o dubă