Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Îndrăgitul cântăreţ Al Bano a făcut infarct şi e în stare gravă

Cântăreţul italian Al Bano a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă la Roma.

de Redactia Observator

la 11.12.2016 , 18:33

Îndrăgitul cânăreţ Al Bano a făcut infarct şi e în stare gravă

Cântăreţul italian Al Bano a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă la Roma.

Cântăreţul Al Bano a susţinut vineri seară un concert de Crăciun la Auditorium della Conciliazione din Roma, o sală de concerte aflată la mică distanţă de Piaţa Sfântul Petru din Vatican. Aflat pe scenă, artistul italian a simţit dintr-o dată o durere intensă în zona pieptului. Era deja a doua criză cardiacă pe care Al Bano a avut-o în acea zi şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Albano Carrisi, născut pe 20 mai 1943, la Cellino San Marco, este un cântăreţ, actor şi viticultor italian, devenit celebru în Europa cu numele de scenă Al Bano. A debutat în 1965 cu melodia ”La strada”. În 1966 a participat la Festival delle Rose, cu piesa ”Quando il sole chiude gli occhi”. Cu single-ul ”Pensando a te”, a ieşit câştigător în 1969 la Disco per l'Estate, un concurs de interpretare de cântece italiene. A înregistrat câteva cântece, devenite hituri în acea perioadă, precum ”Nel sole, Io di notte” , ”Il ragazzo che sorride”, ”La siepe”, ”Mattino”, ”Pensando a te”, ”Mezzanotte d'amore” şi ”13, storia d'oggi”.

Articolul continuă după reclamă

La scurt timp după aceea a început colaborarea cu Romina Power (fiica actorului american Tyrone Power) pentru care a compus cântecul ”Acqua di mare” şi cu care s-a căsătorit în 1970. Din 1975, timp de două decenii, au cântat împreună, formând duetul Al Bano şi Romina Power.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Îndrăgitul cântăreţ Al Bano a făcut infarct şi e în stare gravă