Antena Meniu Search
x

Doi îndrăgostiţi au plecat într-un voiaj de vis, dar au fost daţi jos de pe vapor pentru că se iubeau cu prea multă pasiune

Renate şi Volker, un cuplu din Germania, a trecut printr-o experienţă greu de uitat, după ce au fost daţi jos de pe un vas de croazieră pentru că s-au iubit cu prea mult patos.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 02.11.2019, 17:49

Îndragostiţii solicită daune pentru experienţa trăită
Îndrăgostiţii au petrecut doar o noapte pe nava de croazieră - Reise Reporter

Renate şi Volker, un cuplu din Germania, a trecut printr-o experienţă greu de uitat, după ce au fost daţi jos de pe un vas de croazieră pentru că s-au iubit cu prea mult patos.

Cei doi s-au îmbarcat într-un avion cu destinaţia America de Sud, iar de acolo s-au urcat pe un vas de croazieră care urma să-i ducă în jurul Caraibelor, într-o călătorie de două săptămâni.

Îndrăgostiţii solicită acum daune pentru experienţa trăită în voiaj

Totuşi, conform Reise Reporter, chiar a doua zi, când vaporul a ajuns în Barbados, unul dintre managerii navei şi unul dintre bodyguarzi i-au înştiinţat pe cei doi că, din ordinul comandantului de vas, trebuie să părăsească nava.

Totul pentru că Renate şi Volker au făcut sex mult prea zgomotos şi au uitat să închidă geamul cabinei, astfel că zgomotele produse de cei doi au fost auzite de mai mulţi pasageri şi angajaţi ai navei.

În ciuda protestelor lor, Renate şi Volker au fost debarcaţi în Barbados şi au fost obligaţi să cheltuie mii de euro pentru a se întoarce în ţara natală. Au luat un avion spre Paris, iar de acolo au mers cu trenul până în Germania.

Extrem de nemulţumiţi de situaţie, cei doi nemţi au făcut plângere împotriva agenţiei turistice şi au solicitat pagube semnificative.

În schimb, reprezentanţii agenţiei de turism au precizat că cei doi au încălcat regulilele de securitate astfel că s-a acţionat conform normelor regulamentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Doi îndrăgostiţi au plecat într-un voiaj de vis, dar au fost daţi jos de pe vapor pentru că se iubeau cu prea multă pasiune