Antena Meniu Search
x

Noi infectări de coronavirus la nivel global. Spania, Olanda, Germania sau Brazilia au prezentat ultimele rapoarte

În ciuda măsurilor luate, pandemia de coronavirus continuă să facă numeroase victime la nivel global, autoritățile din țări precum Spania, Olanda, Germania sau Brazilia anunțând ultimele cifre.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 17.03.2020, 16:40

În Spania s-a ajuns la 11.316 infectări cu coronavirus și 509 decese
Aeroporturile din Spania sunt dezinfectate în mod constant - Hepta
  • Autoritățile din Spania, Germania sau Olanda au raportat noi infectări cu coronavirus
  • Pandemia de coronavirus a provocat primele decese în Malaysia

În ciuda măsurilor luate, pandemia de coronavirus continuă să facă numeroase victime la nivel global, autoritățile din țări precum Spania, Olanda, Germania sau Brazilia anunțând ultimele cifre.

Astfel, autoritățile spaniole au anunțat, marți dimineața, 1.236 de infectări noi cu coronavirus și 149 de decese noi provocate de teribilul virus.

Conform BNO News, a ajuns la 11.316 infectări cu coronavirus și 499 de decese provocate de teribilul virus.

Brazilia a raportat, marți, primul deces provocat de coronavirus în această țară, dar și depășirea barierei de 300 de îmbolnăviri.

Germania continuă să fie una dintre cele mai afectate țări, din punctul de vedere al infectărilor noi. Sunt 702 infectări noi, raportate marți, ajungându-se astfel la un total de 7.974 de infectări.

Germania a raportat "doar" trei decese noi, ajungând la 20 de decese provocate de coronavirus.

Olanda are "doar" 292 de infectări noi, o creștere semnificativă a numărului de decese care practic s-a dublat într-o zi, ajungând la 43.

O creștere semnificativă a numărului de infectări s-a înregistrat în Malaysia, unde au fost 120 de infectări noi doar în ultimele ore. Totalul de infectări pentru această țară a ajuns la 673, înregistrându-se și primele două decese provocate de teribilul virus.

Și Iran continuă să fie una dintre cele mai afectate țări din lume. Au fost 1.178 de infectări noi și 135 de decese provocate de coronavirus în ultimele ore, ajungându-se la un total de 16.169 de infectări și 988 de decese.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Noi infectări de coronavirus la nivel global. Spania, Olanda, Germania sau Brazilia au prezentat ultimele rapoarte