Antena Meniu Search
x

Foto Inocența copilăriei: Abia scos de sub dărâmături, Karam, un băiețel din Siria le-a zâmbit salvatorilor și a început să se joace cu ei

A fost la un pas de moarte, a stat zeci de ore sub dărâmături, dar chiar și așa, Karam, un băiețel din Siria, nu și-a pierdut inocența vârstei.

de Monica Palade

la 09.02.2023, 12:09

La scurt timp după ce a fost scos dintre ruine, copilașul din Armanaz, Idlib, Siria, le-a zâmbit larg salvatorilor din Căștile Albe și a început să se joace cu ei.

Soarta i-a dat o nouă șansă, iar micuțul a învățat să se bucure din plin din ea. A vrut și chiar a reușit să uite coșmarul prin care a trecut. Locuința sa din în care s-a aflat a fost distrusă în întregime, dar zâmbetul micuțului dă speranță că uneori din ruină se poate reconstrui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bilanțul, în continuă creștere 

Pe acelaşi subiect

Cutremurul devastator care a lovit Turcia şi Siria luni dimineaţa continuă să facă victime. Bilanţul a ajuns la peste 16.000 de morţi, dar Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează că numărul total al celor afectaţi direct sau indirect de catastrofa naturală ar putea ajunge la 23 de milioane de oameni.

Seismul de 7,6 pe Richter care a lovit regiunea Kahramanmaras din Turcia a fost atât de puternic încât a îndoit şinele de cale ferată. Imaginile cu şinele contorsionate sunt o dovadă în plus a forţei devastatoare a cutremurului de luni dimineaţă. Turcia a decretat 7 zile de doliu naţional după acest eveniment.

Până la 75.000 de clădiri din zona afectată de cutremur în sudul Turciei au primit "amnistie" de construcţie, potrivit lui Pelin Pınar Giritlioğlu, şeful de la Istanbul al Uniunii Camerelor de ingineri şi arhitecţi din Turcia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Inocența copilăriei: Abia scos de sub dărâmături, Karam, un băiețel din Siria le-a zâmbit salvatorilor și a început să se joace cu ei