Antena Meniu Search
x

Interceptare SBU: Moscova ORDONĂ ascunderea cutiilor negre ale MH-17

Serviciul de Securitate al Ucrainei a făcut publică o nouă conversaţie telefonică între separatiştii pro-ruşi

Serviciul de Securitate al Ucrainei a făcut publică o nouă conversaţie telefonică între separatiştii pro-ruşi

Dialogurile reprezintă o dovadă clară a faptului că Moscova se interesează de cutiile negre ale Boeing-ului prăbuşit, la bordul căruia erau 298 de pasageri. Intenţia Kremlinului este de a le distruge pentru ca experţii internaţionali să aibă la dispoziţie cât mai puţine probe pentru investigarea cazului.

În interceptare, comandantul batalionului "Vostok" al organizaţiei teroriste din "Republica Populară Doneţk", Alexandr Hodakovsckii se interesează de soarta "cutiilor negre" ale avionului doborât, precizând că informaţiile sunt solicitate de cei de la Moscova.

"Pe camarazii noştri de sus îi interesează foarte mult soarta "cutiilor negre". Hodakovsckii îşi atenţionează subalternii să nu admită ca aceste probe să ajungă în "mâini străine", scriu cei de la Deschide.md.

În acelaşi timp, viceprim-ministrul ucrainean Vladimir Groisman, care este şi preşedintele Comisiei de stat pentru investigarea catastrofei avionului Boeing 777 doborât pe teritoriul Donbassului, spune că deocamdată nu se cunosc informaţii despre locul unde s-ar putea afla cutiile negre ale aeronavei.

Oficialul nu exclude faptul că acestea ar fi fost înlăturate din start de terorişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Interceptare SBU: Moscova ORDONĂ ascunderea cutiilor negre ale MH-17