Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Intervenţia de 800 de dolari la care apelează tot mai multe vedete. Chirurgii le atrag atenţia: "De ce să vrem să scăpăm de ele?"

Un trend pornit de la vedete şterge urmele zâmbetelor de pe feţele femeilor! Staruri ca Bella Hadid şi Ariana Grande au dat tonul, cu feţele lor perfecte, dar lipsite de orice expresie. Cea mai cerută intervenţie estetică a momentului este injecţia de 800 de dolari, care face să dispară ridurile de expresie. Acelaşi efect l-ar putea obţine şi cu programe de editare, spun fotografii. 

de Redactia Observator

la 23.08.2024 , 21:58

Supermodelul Bella Hadid, nelipsită de la marile prezentări de modă, pare că nu zâmbeşte niciodată celor peste 60 de milioane de urmăritori de pe Instagram. Nu are niciun rid de expresie. Un standard după care încep să alerge multe tinere din toată lumea, gata să plătească 800 de dolari pentru o intervenţie estetică. Unul dintre chirurgii vedetelor de la Hollywood spune că cererea a explodat în ultimii ani.

"Ceea ce le spun foarte des pacienţilor mei este că oamenii tineri, chiar şi supermodele, au aceste pliuri în jurul gurii şi nasului. Ca să ştie toată lumea la ce mă refer, chiar şi tinerii atrăgători le au, aşa că de ce să vrem să scăpăm de ele?!", spune Jonathan Sykes, chirurgul vedetelor.

Oamenii de ştiinţă ne încurajează să zâmbim cât mai des

Vezi și

Cântăreaţa Ariana Grande sau influenta vedetă TV Kim Kardashian se afişează şi ele în social media cu chip de porţelan fără cusur. În cazul lor, ridurile de expresie sunt îndepărtate cu programe de modificare a imaginilor. "Ceea ce dă frumuseţe unui om este structura oaselor şi distribuţia grăsimii, nu lipsa ridurilor de pe faţă. În asta constă toată frumuseţea unei feţe!", adaugă Jonathan Sykes, chirurgul vedetelor.

Oamenii de ştiinţă ne încurajează să zâmbim cât mai des, fără teama că ne apar riduri. Studii de specialitate demonstrează că fericirea crește imunitatea organismului. Chiar şi un zâmbet forţat poate să reducă stresul şi ritmul cardiac.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Ştiri externe » Intervenţia de 800 de dolari la care apelează tot mai multe vedete. Chirurgii le atrag atenţia: "De ce să vrem să scăpăm de ele?"