Antena Meniu Search
x

Foto "Întreabă de mămica. A fost elixirul meu de viață". Svetlana s-a înecat într-un râu din Germania, când se întorcea de la club. Mama din R. Moldova avea 43 de ani

O femeie de 43 de ani, din R. Moldova, a sfârșit tragic în Germania. Femeia, care era mama a patru copii, a murit înecată, după ce a căzut într-un râu. Trupul fără viață a fost descoperit la doi kilometri distanţă de podul de pe care căzuse.

de Redactia Observator

la 17.02.2024, 12:07

Svetlana s-a înecat într-un râu din Germania, când se întorcea de la club. Mama din R. Moldova avea 43 de ani
Svetlana s-a înecat într-un râu din Germania, când se întorcea de la club. Mama din R. Moldova avea 43 de ani - bild.de

În fiecare zi, Alex, în vârstă de 38 de ani, vizitează locul în care soția sa Svetlana, în vârstă de 43 de ani, și-a găsit sfârșitul. Femeia se întorcea noaptea de la o petrecere la care a mers cu cumnata ei, când a căzut în râu și a murit înecată. 

"Întotdeauna am florile ei preferate cu mine, trandafiri albi. Svetlana a fost raza mea de soare, elixirul meu de viață", a spus bărbatul cu lacrimi în ochi.

De la moartea femeii care i-a fost suflet pereche, Alex a rămas singur cu cei trei copii ai lor:  Annalisa, în vâsrtă de 14, Nika, în vârstă de 6 ani și Kira, care are doar un an. Daniel, fiul cel mare al femeii, în vârstă de 20 de ani, locuiește în Erfurt.

A murit înecată și a lăsat patru copii fără mamă

Pe acelaşi subiect

„În fiecare dimineață, cei mici întreabă de mămica lor și nu pot decât să-i mângâi neputincios: mama e cu noi și ne veghează de sus. Micuța mea Nika a întrebat acum: Dacă o vreau pe mama de Crăciun, se va întoarce?” I-am spus: „Nu, dar va fi în rai cu Moș Crăciun pentru a împacheta cadourile”, a povestit bărbatul cu ochii plini de lacrimi

Alex își aduce aminte că el a fost cel care și-a convins soția să meargă în club cu cumnata ei. În jurul orei 04:00 dimineața, Svetlana a plecat spre casă pe jos însă nu a mai ajuns niciodată. Disperat, soțul ei a început să o caute peste tot și în cele din urmă a sunat la poliție. 

„Am căutat totul, apoi am chemat poliția”, a spus Alex. 

Şase ore mai târziu, Svetlana a fost găsită la doi kilometri distanţă de podul de pe care căzuse în apele furioase ale Röthen-ului.

„Trebuie să se fi împiedicat de o piatră în întuneric și să fi căzut în șanț”, a continuat bărbatul.

Bărbatul se teme acum că ar putea pierde casa și că ar putea rămâne pe drumuri cu copiii. 

"Nu pot să lucrez acum, trebuie să am grijă de cei mici. Ar trebui să-și piardă casa după mama lor? Ce suferință mai avem de îndurat ca familie?", a spus bărbatul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » "Întreabă de mămica. A fost elixirul meu de viață". Svetlana s-a înecat într-un râu din Germania, când se întorcea de la club. Mama din R. Moldova avea 43 de ani