Antena Meniu Search
x

Inundaţiile fac ravagii în Europa

În Austria, plouă fără încetare de peste două zile. Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea, valabilă până mâine.

Vezi și

În Austria, plouă fără încetare de peste două zile. Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea, valabilă până mâine. Situaţia este dramatică şi în Germania, care se confruntă cu furtuni violente. În centrul ţării, o casă a luat foc după ce a fost lovită de fulger.

În Germania, zeci de străzi au fost inundate şi sute de case au fost lăsate fără curent electric, în urma furtunilor şi a ploilor puternice din ultimele zile. Cel mai grav e faptul că autorităţile par neputincioase. Spun că nu îi vor putea ajuta pe oameni să-şi repare casele distruse. Aceste daune pot fi acoperite doar dacă păgubiţii au asigurări pentru locuinţe.

Şi în Austria, plouă fără încetare de câteva zile. Cartierele de la marginea Vienei sunt inundate şi sute de locuinţe au suferit pagube importante. Autorităţile au emis o avertizare de vreme rea, valabilă până sâmbătă. Cu toate acestea, toată lumea speră că vremea se va îmbunătăţi în următoarele zile.

Vremea rea a făcut ravagii şi în Polonia, unde o femeie a murit după ce a fost lovită de fulger. Zeci de străzi din sud-estul ţării au fost inundate şi mai multe clădiri au fost serios afectate de intemperii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Inundaţiile fac ravagii în Europa