Antena Meniu Search
x

Învestirea lui Donald Trump: Aproximativ 250.000 de bilete gratuite vor fi distribuite începând de săptămâna viitoare

Aproximativ 250.000 de bilete gratuite vor fi distribuite începând de săptămâna viitoare pentru ceremonia de învestire a lui Donald Trump, care va avea loc pe 20 ianuarie, la Washington.

Aproximativ 250.000 de bilete gratuite vor fi distribuite începând de săptămâna viitoare pentru ceremonia de învestire a lui Donald Trump, care va avea loc pe 20 ianuarie, la Washington.

Accesul la ceremonie se va face în funcţie de culoarea acestor bilete. Astfe, persoanele care vor primi bilete galbene, verzi sau albastru-verzui vor asista la ceremonie în primele rânduri. Cele care vor primi bilete de culoarea albastră, portocalie sau roşie vor sta mai în spate.

Cei care nu vor primi bilete, se vor putea aduna în parcul National Mall mai departe de Capitoliu.

Biletele de acces urmează să fie distribuite începând de săptămâna viitoare de către membri ai Congresului, care primesc cereri de la membrii circumscripţiilor în care au fost aleşi.

Participanţii la ceremonia de învestire de pe 20 ianuarie se pot aştepta la măsuri de securitate stricte.

La ceremonie şi-au anunţat participarea fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, George W. Bush, dar şi Bill Clinton alături de soţia sa şi contracandidata republicanului la alegerile prezidenţiale, Hillary Clinton.

"Ei sunt fericiți să poată fi martori la transferul pașnic de putere - un semn distinctiv al democrației americane - și la învestitura președintelui Trump și a vicepreședintelui (Mike) Pence", a indicat într-un comunicat, un purtător de cuvânt al lui George W. Bush, președinte al Statelor Unite între 2001 și 2009.

Şi fostul preşedinte american Jimmy Carter, îm vârstă de 92 de ani a confirmat participarea la ceremonia de învestitură.

Numai George H. W. Bush, care are 92 ani și o sănătate fragilă, ar urma să absenteze dintre foștii președinți ai SUA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Învestirea lui Donald Trump: Aproximativ 250.000 de bilete gratuite vor fi distribuite începând de săptămâna viitoare