Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ionel a sfârşit într-un Seat zdrobit de TIR, pe un drum din Italia. Muncitorul român nu a avut nicio şansă

Imagini de groază surprinse, miercuri dimineaţă, pe un drum din Italia. Un român în vârstă de 56 de ani, rezident în Mezzolombardo, provincia Trento, a murit în urma unui accident cumplit produs pe drumul provincial 235, între Zambana și Nave San Rocco. Primele dată arată că şoferul ar fi intrat cu maşina pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu un TIR.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 13:38

Conform poblicaţiei ladige.it, tragedia rutieră s-a produs miercuri, după ora 11.30,  în municipiul Terre d'Adige, lângă Zambana Vecchia. 

Ionel Ververeș, un muncitor român în vârstă de 56 de ani, se afla la volanul unui Seat Ibiza şi se deplasa pe drumul provincial 235 când, din motive încă necunoscte, a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un TIR, care circula regulamentar.

Șoferul român a murit după impactul devastator

La locul accidentului au intervenit două ambulanțe, dar şi elicopterul Trentino Emergenza, dar şi pompierii voluntari, care l-au scos pe român din autoturismul făcut praf. Impactul a fost atât de puternic, încât

Pe acelaşi subiect

Din păcate, efortul echipelor prim-ajutor de a-i salva viața a fost în zadar, Ionel fiind declarat decedat la scurt timp după impactul cumplit.

Șoferul camionului nu a fost rănit.

Porțiunea de drum afectată după accidentul dramatic a fost închisă temporar circulației, pentru a permite desfășurarea operațiunilor de salvare, dar și cercetările polițiștilor la fața locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Ionel a sfârşit într-un Seat zdrobit de TIR, pe un drum din Italia. Muncitorul român nu a avut nicio şansă