Antena Meniu Search
x

Scenariu cumplit în cazul româncei înecate în inundațiile din Spania! Ar fi fost închisă în subsol chiar de patronul clubului în care lucra

Amănunte şocante ies la iveală în cazul româncei găsită moartă, în subsolul inundat al unui club din Malaga. Moartea Ionelei nu pare a fi tocmai un accident.

Vezi și

Amănunte şocante ies la iveală în cazul româncei găsită moartă, în subsolul inundat al unui club din Malaga. Moartea Ionelei nu pare a fi tocmai un accident.

Presa spaniolă scoate la iveală informaţii cutremurătoare. Ionela nu ar fi dormit acolo pentru că nu avea unde să stea. Ci ar fi fost închisă de patronul clubului. Tot jurnaliştii iberici susţin că poliţia investighează şi varianta potrivit căreia românca era victimă a traficului de persoane şi ar fi fost obligată să se prostitueze.

“Era fată cuminte, ea nu se ducea nici la discotecă. Dar plecatul a schimbat-o mult, mult tare a schimbat-o”, spune Cecilia, o prietenă apropiată a româncei.

Se spune că iubitul Ionelei, alături de care a plecat în Spania în urmă cu 4 ani, ar fi împins-o spre prostituţie. Părinţii nu au mai vorbit cu fiica lor din vară. După o ceartă, tânăra ar fi refuzat orice fel de dialog.

Pe acelaşi subiect

Familia face acum tot posibilul să strângă banii necesari pentru a-i repatria trupul neînsufleţit.

“Ne costă 3.300 de euro. Eu vreau să o înmormântez creştineşte”, spune mama fetei.

Alternativa ar fi ca autorităţile spaniole să îi incinereze trupul şi să trimită repatrieze cenuşa. Însă părinţii îndoliaţi nu vor să se gândească la aşa ceva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Scenariu cumplit în cazul româncei înecate în inundațiile din Spania! Ar fi fost închisă în subsol chiar de patronul clubului în care lucra