Antena Meniu Search
x

DOLIU în lumea filmului! A murit un actor renumit din "Game of Thrones"

Peter Vaughan, care l-a interpretat timp de cinci ani pe prințul căzut în dizgrație Aemon Targaryen în renumitul serial "Game of Thrones/Urzeala Tronurilor", a murit marți.

Actorul britanic Peter Vaughan, care l-a interpretat timp de cinci ani pe prințul căzut în dizgrație Aemon Targaryen în renumitul serial "Game of Thrones/Urzeala Tronurilor", a murit marți.

Actorul britanic avea 93 de ani.

Vaughan, care suferea de o pierdere parțială a vederii, l-a interpretat timp de cinci ani pe prințul căzut în dizgrație Aemon Targaryen, surghiunit la Zid, în Rondul de Noapte, unde a devenit maester (membru al unui ordin format din învățați și tămăduitori) în serialul bazat pe opera fantastică a lui George R.R. Martin.

Pe acelaşi subiect

"Trist, Peter Vaughan a murit în jurul orelor 10.30 dimineața. S-a stins liniștit înconjurat de familia sa", a informat agentul său, Sally Long-Innes.

Vaughan era cunoscut în Marea Britane pentru rolurile sale în serialele din anii 1970 precum 'Porridge', 'Citizen Smith' și mai târziu, 'Our Friends in The North'. El a jucat și în thriller-ul 'The Naked Runner' (1967), alături de Frank Sinatra.

Vaughan, al cărui nume real era Peter Ohm, s-a născut pe 4 aprilie 1924 la Shropshire (centrul Marii Britanii), și a fost căsătorit cu actrița Billie Whitelaw timp de 12 ani. Anterior el a fost căsătorit tot cu o actriță, Lillias Walker.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » DOLIU în lumea filmului! A murit un actor renumit din "Game of Thrones"