Antena Meniu Search
x

Istoria Hollywoodului scoasa la vanzare. Licitatia va avea loc, in Beverly Hills, pe 5 si 6 aprilie

800 de obiecte din recuzita unor filme intrate deja in legenda si chiar articole de vestimentatie ale unor vedete precum Marilyn Monroe sau Maureen O'Sullivan vor fi scoase la licitatie.

Vezi și

Sutienul pe care Marilyn il poarta in comedia romantica filmata cu cinci decenii si jumatate in urma ar putea fi unul dintre cele mai licitate obiecte din cele 800 scoase la vanzare. Pretul de pornire este de 10.000 de dolari. Aproape dublu fata de o rochie din garderoba personala a actritei scoasa si ea la licitatie alaturi de cecuri, fotografii originale si chiar un video cu imagini nemaivazute de pe platourile filmului

Printre obiectele scoase la licitatie se numara si tinuta purtata de Maureen O'Sullivan cand a interpretat-o pe Jane in "Tarzan" in seria ce a rulat intre 1932 - 1942. Partea cea mai draguta este ca rochia vine din colectia lui Mia Farrow, fiica lui Maureen O'Sullivan.

Fanii science-fiction, cei cu dare de mana cel putin, au si ei motive de bucurie. Arma cu laser din cel de-al doilea episod pilot al seriei "Star Trek" este scoasa la vanzare la pretul de 40.000 de dolari. Iar casa de licitatii se asteapta sa obtina cel putin dublu. Printre celelalte obiecte licitate se numara o palarie din recuzita "Vrajitorul din Oz", pantofii lui Clark Gable din "Pe Aripile Vantului" si chiar un costum purtat de Christopher Reeve in "Superman IV".

Licitatia va avea loc in Beverly Hills pe 5 si 6 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Istoria Hollywoodului scoasa la vanzare. Licitatia va avea loc, in Beverly Hills, pe 5 si 6 aprilie