Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Atac armat împotriva imigranţilor în Italia. Şase persoane de culoare au fost împuşcate

Un oraş din Italia a fost scena unor atacuri îndreptate împotriva imigranţilor de culoare. Şase persoane au fost împuşcate.

de Redactia Observator

la 04.02.2018 , 09:25

Un oraş din Italia a fost scena unor atacuri îndreptate împotriva imigranţilor de culoare. Şase persoane au fost împuşcate.

Momentele de groază au început ieri dimineaţă. Un bărbat a condus frenetic prin oraşul Macerata şi a tras în mai mulţi trecători. Două ore a durat teroarea. La scurt timp, individul a fost prins de autorităţi şi arestat. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital, iar medicii spun că starea lor de sănătate este stabilă.

Autorităţile spun că atacul a fost unul rasist şi că suspectul ar fi simpatizant al ideologiilor politice de extremă dreaptă. 

Vezi și

Atât locuitorii oraşului în care a avut loc atacul, cât şi ceilalţi italieni sunt îngroziţi de incident. Cu atât mai mult cu cât, acum câteva zile, cadavrul unei italience a fost descoperit dezmembrat şi îndesat în două valize în apropiere de acelaşi oraş. Un migrant nigerian este supectat de moartea tinerei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Atac armat împotriva imigranţilor în Italia. Şase persoane de culoare au fost împuşcate