Antena Meniu Search
x

Trei români au răpit un copil de 5 ani în Italia, chiar de sub privirile tatălui. Pe bărbat l-au lăsat într-o baltă de sânge și i-au dat foc la mașină (Foto)

Un băiețel român de 5 ani a fost răpit, miercuri, în Italia, de trei conaționali, care l-au smuls din brațele tatălui în plină stradă.

Un băiețel român de 5 ani a fost răpit, miercuri, în Italia, de trei conaționali, care l-au smuls din mașina în care se afla împreună cu tatăl lui, la Catania.

Potrivit www.siciliaogginotizie.it, incidentul s-a petrecut în jurul orei 21:00.

Tatăl și fiul de 5 ani se aflau în mașină, iar la un moment dat drumul le-a fost blocat de un autovehicul din care au coborât trei bărbați, toți români. 

Unul dintre ei, identificat ulterior ca fiind Adrian Muti, de 32 de ani, l-a smuls pe copil din brațele tatălui și l-a băgat în mașina lui, după care a strigat: "Dacă vrei să-ți mai vezi fiul, să-mi dai înapoi banii“.

Pe acelaşi subiect
Trei romani au rapit un copil de 5 ani in Italia

Tatăl a vrut să-și salveze fiul, însă a fost bătut cu pumnii și picioarele și lăsat într-o baltă de sânge.

Răpitorii au aruncat apoi benzină pe mașina acestuia și i-au dat foc.

Motivul răpirii

Potrivit anchetei, tatăl copilului împrumutase de la Adrian Muti suma de 2.000 de euro, în decembrie anul trecut, iar acum era somat de acesta să-i plătească datoria, plus dobândă, adică în jur de 3.000 de euro.

Pentru că tatăl copilului refuza să plătească, românul de 32 de ani a decis să recurgă la acest gest extrem.

Cei trei români au abandonat copilul lângă o tabără de romi, acolo ulterior a fost găsit de carabinieri.

Poliția a reușit să aresteze doi dintre cei trei români implicați în răpire, respectiv pe Adrian Muti și Gabriel Nică (23 ani), și îl caută pe al treilea.

Cei doi sunt acuzați de sechestrare de persoane, vătămare corporală și pagube.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Trei români au răpit un copil de 5 ani în Italia, chiar de sub privirile tatălui. Pe bărbat l-au lăsat într-o baltă de sânge și i-au dat foc la mașină (Foto)