Antena Meniu Search
x

Italian arestat, după ce şi-a sechestrat fosta iubită româncă şi a batjocorit-o sub ameninţarea armei

Un italian de 35 de ani, din Carpi, a fost arestat şi este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni, după ce şi-a sechestrat fosta iubită româncă şi a batjocorit-o sub ameninţarea armei.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 18.02.2021, 08:13

Italianul arestat pentru că şi-a batjocorit fosta iubită româncă este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni
Românca se despărţise de curând de italianul care a batjocorit-o - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Italianul care şi-a batjocorit fosta iubită româncă este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni.

Italianul şi românca, o tânără de 25 de ani, au avut o relaţie, însă femeia ar fi pus capăt relaţiei tocmai din cauza comportamentului violent al bărbatului.

Totuşi, conform Tempo News, într-o încercare disperată de a o face pe româncă să revină asupre ideii de a pune capăt relaţiei, bărbatul a reuşit să o convingă pe aceasta să-i facă o vizită pentru a purta o ultimă discuţie.

Din momentul în care românca a păşit în casa fostului iubit, bărbatul a sechestrat-o, a ameninţat-o cu un pistol, a bătut-o şi a batjocorit-o.

Românca din Italia a reuşit să scape cu greu din ghearele agresorului şi a fugit pentru a alerta forţele de ordine.

Italianul care şi-a agresat fosta iubită româncă, pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni

Imediat după ce au aflat ce s-a întâmplat la faţa locului, carabinierii au însoţit-o pe româncă până la spitalul din Carpi. Tânăra s-a ales cu mai multe politraumatisme şi are nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera fizic de pe urma atacului.

Italianul de 35 de ani a fost arestat şi este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni precum răpire, sechestrare, vătămare corporală, agresiune sexuală şi ameninţări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Italian arestat, după ce şi-a sechestrat fosta iubită româncă şi a batjocorit-o sub ameninţarea armei