Antena Meniu Search
x

Iubita din facultate a lui Elon Musk vinde amintirile cu miliardarul. Cât speră să câştige pe fotografii şi suveniruri

Fosta iubită a antreprenorului Elon Musk scoate la licitaţie fotografii şi suveniruri din relaţia ei cu miliardarul, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 12.09.2022, 20:31

Vezi și

Jennifer Gwynne vinde amintirile din anii de facultate prin intermediul RR Auction din Boston. Gwynne şi Musk au început să se întâlnească în 1994, când amândoi lucrau în calitate de consilieri rezidenţi într-un cămin universitar, potrivit unui comunicat de presă transmis de RR Auction.  La scurt timp după ce a absolvit Universitatea din Pennsylvania, Musk a început un program de doctorat la Stanford, dar a renunţat pentru a lansa primul său startup, Zip2.

Sunt scoase la licitaţie 18 fotografii ale antreprenorului și un colier

Sunt scoase la licitaţie 18 fotografii ale antreprenorului pe când era student la economie la Universitatea din Pennsylvania, precum şi alte câteva amintiri ale momentelor petrecute împreună cu Gwynne.

Fotografiile îl arată pe miliardar ca un student obişnuit, înainte de ascensiunea sa fulgerătoare către succes: într-o cameră de cămin, petrecând cu colegii săi şi îmbrăţişându-şi iubita. Lotul cu cea mai mare estimare este o felicitare de ziua de naştere, urmată de un colier dăruit lui Gwynne de ziua ei.

Pe acelaşi subiect

"La mulţi ani, Jennifer (aka, Boo-Boo), cu dragoste, Elon", este mesajul din felicitare. Începând de duminică dimineaţa, cea mai mare ofertă este de aproape 7.000 de dolari. Este de aşteptat ca felicitarea să se vândă cu peste 10.000 de dolari.

Colierul de aur include un smarald din mina din Zambia, deţinută de tatăl lui Musk, Errol, un dezvoltator şi inginer bogat din Africa de Sud.

"Când am mers să o vizitez pe mama lui Elon la Toronto, în vacanţa de Crăciun din 1994, Elon mi-a dat atât biletul semnat cu 'dragoste, dragoste, dragoste' şi colierul”, a spus Gwynne în declaraţia pentru RR.

Colierul se vinde împreună cu două fotografii, una cu Musk şi Gwynne cu mama lui Musk, modelul Maye Musk, şi una cu Musk şi Gwynne la o întâlnire formală de sfârşit de an în 1995. Superfanii Tesla pot depune o ofertă până miercuri, când se închide licitaţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Iubita din facultate a lui Elon Musk vinde amintirile cu miliardarul. Cât speră să câştige pe fotografii şi suveniruri