Antena Meniu Search
x

Video Ivana Trump, înmormântată în sicriu de aur, în cadrul unei ceremonii restrânse. Cum şi-a luat rămas bun Donald Trump de la fosta soţie

Donald Trump, împreună cu familia sa, au condus-o ieri pe ultimul drum pe Ivana Trump, prima soție a fostului președinte american. Într-o atmosferă solemnă, cei prezenți și-au luat rămas bun. Însă, pentru apropiați nu a fost o zi tristă - ci, mai degrabă, un moment în care au putut celebra, cu mare fast, eleganta viață dusă de femeia de afaceri.

de Redactia Observator

la 21.07.2022, 08:29

Vezi și

Ivana Trump, condusă pe ultimul drum. Întreaga ceremonie s-a desfășurat în condiţii de maximă securitate, în Manhattan. Mașini de poliție și agenți ai serviciilor secrete au împânzit intreaga zonă din jurul bisericii. Înăuntru, slujba s-a ținut cu ușile închise, doar cu puținii apropiați ai familiei Trump, care au primit invitație să participe. 

Ivana Trump, înmormântată cu eleganţă, în cadru restrâns

Ziua, însă, nu a fost despre suspine și lacrimi. Întregul moment a decurs simplu, însă cu multă eleganţă. Adunați pe scările bisericii, membrii familiei Trump, în ținute la patru ace, au însoțit sicriul auriu al Ivanei. Apropiații au decis că procesiunea să fie, mai degrabă, o celebrare a vieții, decât un moment tragic.

Cei trei copii ai cuplului Donald și Ivana Trump au ținut, în fața familiei, discursuri emoţionante în amintirea mamei lor. Fostul președinte american s-a arătat îndurerat și sobru, în ciuda divorțului dramatic cu care au încheiat mariajul cei doi, acum mulți ani.

A murit Ivana, prima soţie a lui Donald Trump

Ivana Trump a murit subit la 73 de ani, în urma unei accidentări. Aceasta a fost o faimoasă femeie de afaceri, bine cunoscută pentru aparițiile sale media și pentru viaţa luxoasă pe care a trăit-o. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Ivana Trump, înmormântată în sicriu de aur, în cadrul unei ceremonii restrânse. Cum şi-a luat rămas bun Donald Trump de la fosta soţie