Antena Meniu Search
x

Reacția premierului Noii Zeelande în timpul cutremurului de 5.8 pe Richter. Jacinda Ardern era live într-o emisiune TV (Video)

Cutremurul de magnitudine 5.8 pe Richter, care a lovit Noua Zeelandă în această dimineață, nu impresionat-o pe tare de Jacinda Ardern, premierul țării, care acorda un interviu în direct la o televiziune.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.05.2020, 12:36

Jacinda Ardern, live la TV în timpul cutremurului din Noua Zeelandă
Reacția premierului Noii Zeelande în timpul cutremurului de 5.8. Jacinda Ardern era live într-o emisiune TV - captura video YouTube
  • Cutremurul a fost resimţit la Wellington, unde şefa Guvernului era intervievată în direct într-o emisiune matinală.
  • Înregistrarea momentului a devenit rapid virală pe rețelele sociale.

Potrivit Sky News, seismul s-a produs în jurul orei locale 8.00, la aproximativ 100 de kilometri nord-est de Wellington și a durat mai bine de 30 de secunde.

Cutremurul a fost resimțit puternic și a produs panică în Wellington, oamenii căutând adăpost care pe unde a putut.

Nu și premierul premierul Jacinda Ardern, care acorda un interviu în direct la televiziune, în momentul producerii seismului.

Arden şi-a păstrat calmul şi a continuat să vorbească, deşi totul se mişca în jurul ei.

"Tocmai avem un cutremur aici. De aceea, vezi că lucrurile se mişcă în spatele meu", spune premierul în timp ce se uita la tavan şi apoi în jurul ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jacinda Ardern continuă apoi să vorbească și îi transmite gazdei emisiunii că seismul s-a oprit.

"Suntem bine Ryan. Nu stau sub niciun candelabru şi se pare că structura clădirii este solidă", îl liniștește Arden pe prezentator.

Potrivit serviciului neozeelandez de supraverghere seismică GeoNet, după cutremurul de 5.8 au urmat aproximativ 40 de repilici.

Salavatori şi poliţia au anunţat că nu s-au raportat victime sau pagube materiale și nu a fost emisă o alertă de tsunami.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Reacția premierului Noii Zeelande în timpul cutremurului de 5.8 pe Richter. Jacinda Ardern era live într-o emisiune TV (Video)