Antena Meniu Search
x

Video Jarod Nandin, tânărul cunoscut ca "South Park Guy", a murit infectat cu coronavirus, la 40 de ani

Comunitatea World of Warcraft a primit cu surprindere trecerea în nefiinţă a lui Jarod Nandin, cunoscut ca "South Park Guy". care a murit la vârsta de 40 de ani, infectat cu Covid-19. Mai multe site-uri de profil au dat vestea morții lui Nandin.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 04.01.2021, 21:38

South Park Guy (Jarod Nandin) a murit la vârsta de 40 de ani, infectat cu Covid-19 - Twitter

Jarod Nandin a murit la 40 de ani, infectat cu coronavirus

Nandin anunțase că a fost diagnosticat cu COVID-19, după ce s-a internat de urgenţă, cu dureri toracice, la jumătatea lunii decembrie, potrivit TMZ.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda prognosticului destul de sumbru, el având şi comorbidităţi, Nandin a rămas optimist în postările sale pe reţelele de socializare, informânu-i pe fani despre starea sa de sănătate.

"Am testat pozitiv pentru covid. Îmi pare rău că vă fac griji. Sunt în spital pentru tratament. Lucrurile arată bine", a postat tânărul pe Facebook.

Ultima actualizare pe care Nandin a postat-o ​​pe Twitter despre starea sa de sănătate a fost pe 28 decembrie 2020: "Problemele de respirație încă reprezintă o problemă. Nivelurile de saturație cu oxigen continuă să scadă sub 90"

Odată ce au apărut știrile despre moartea sa, fanii au inundat rețelele sociale pentru a-și aminti de jucătorul care a devenit faimos transformându-se în personajul care juca Warcraft în episodul din 2006 din South Park "Make Love, Not Warcraft".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Jarod Nandin, tânărul cunoscut ca "South Park Guy", a murit infectat cu coronavirus, la 40 de ani