Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video JO 2024. Atleta Alice Finot și-a cerut iubitul în căsătorie, imediat după ce a doborât un record european: "Nu-mi place să fac lucruri ca ceilalți"

JO 2024. Franțuzoacica Alice Finot părăsește Jocurile Olimpice de la Paris cu un nou record și cu un logodnic. Tânăra și-a cerut iubitul în căsătorie, triatletul spaniol Bruno Martínez Bargiela, imediat după ce a doborât recordul european de 3000 m obstacole. Scena a devenit virală.

de Redactia Observator

la 08.08.2024 , 16:37

JO 2024. Atleta Alice Finot și-a cerut iubitul în căsătorie, imediat după ce a doborât un record european JO 2024. Atleta Alice Finot și-a cerut iubitul în căsătorie, imediat după ce a doborât un record european - Getty Images

Finot a încheiat cursa cu un timp de 8m58,67s, terminând în urma medaliaților Winfred Yavi din Bahrain (aur), Peruth Chemutai din Uganda (argint) și Faith Cherotich din Kenya (bronz) și devenind una dintre cele patru femei care au depășit pentru prima dată timpul de nouă minute. Un record european, potrivit People.

Franțuzoacica Alice Finot părăsește Jocurile Olimpice de la Paris cu un nou record

Poate mai neconvențional decât locația în care a ales să facă pasul cel mare, a fost bijuteria cu care și-a cerut iubitul în căsătorie. În loc de un inel cu diamante, alergătoarea a folosit o insignă pe care o avea prinsă în spatele ecusonului de pe tricou.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce iubitul ei a spus „da”,i-a prins insigna de tricou și s-au sărutat în aplauzele spectatorilor. Momentul a devenit viral pe rețele de socializare.

„Mi-am spus că dacă aș alerga mai puțin de nouă minute, știind că nouă este numărul meu norocos și că suntem împreună de nouă ani, atunci o să-l cer în căsătorie. Nu-mi place să fac lucruri ca toți ceilalți. Întrucât nu o făcuse încă, mi-am spus că poate depinde de mine să o fac. Așa că, i-am dat iubitului meu insigna cu care am alergat. Pe ea scrie: Dragostea este la Paris​”, a spus ea. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » JO 2024. Atleta Alice Finot și-a cerut iubitul în căsătorie, imediat după ce a doborât un record european: "Nu-mi place să fac lucruri ca ceilalți"