Antena Meniu Search
x

Jocurile video, cel mai nou instrumet de propaganda folosit de guvernul chinez

Un joc video a devenit extrem de popular in randul chinezilor. Nu este vorba despre o distractie obisnuita, ci despre un antrenamnet al soldatilor pentru razboi. In ultimele luni, jocul a fost descarcat de peste un milion de ori.

Vezi și

Initial, jocul a fost creat pentru antrenamentul soldatilor. Guvernul chinez si-a dat seama ca acesta i-ar putea ajuta pe civili sa fie mai patrioti, asa ca l-a facut accesibil tuturor.

Tara are deja o armata de bloggeri comunisti, care posteaza comentarii in sprijinul Guvernului. Acum, industria jocurilor, aparent reabilitata, a devenit cea mai recenta arma.

Inamicul virtual seamana destul de mult cu armata americana, lucru care a inceput deja sa ridice semne de intrebare cu privire la scopul acestui joc video care a devenit imediat foarte popular in randul chinezilor. In doar cateva luni, jocul a fost descarcat de peste un milion de ori.

Chinezii au inceput sa devina dependenti de jocurile online, numite de guvern "heroina electronica". In incercarea de a stopa acest viciu, autoritatile chiar au interzis importul de console pentru jocuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Jocurile video, cel mai nou instrumet de propaganda folosit de guvernul chinez