Antena Meniu Search
x

Joe Biden a ajuns la Roma. Preşedintele SUA se întâlneşte cu Papa Francisc, înainte de COP26

Joe Biden a aterizat vineri la Roma. Preşedintele Statelor Unite se va întâlni cu Papa Francisc şi cu prim-ministrul italian Mario Draghi, înainte de a participa la reuniunile G20.

de Redactia Observator

la 29.10.2021, 10:11

Joe Biden a aterizat vineri la Roma
Joe Biden a aterizat vineri la Roma - Profimedia

Preşedintele american îşi va continua turneul european până în Scoţia unde va asista la marea conferinţă internaţională despre climat (COP26), la Glasgow, relatează AFP, potrivit news.ro

Joe Biden se întâlneşte cu Papa Francisc la Vatican

Avionul prezidenţial a aterizat în Italia în jurul orei locale 2.25 (00.25 GMT). Joe Biden se va întâlni la Vatican cu suveranul pontif pentru a patra oară şi prima în calitate de preşedinte al Statelor Unite. Cei doi vor discuta despre probleme de interes comun: sărăcia, climă, pandemie. Preşedintele american se va întâlni şi cu prim-ministrul italian Mario Draghi. 

Preşedintele american va trebui să arate la G20 şi COP26 că nu s-a distanţat doar de excesele verbale ale predecesorului său, Donald Trump, ci şi de tentaţiile de retragere şi unilateralism. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Joe Biden a ajuns la Roma. Preşedintele SUA se întâlneşte cu Papa Francisc, înainte de COP26