Antena Meniu Search
x

Joe Biden afirmă că atacul armat dintr-un supermarket Walmart din SUA este un act ''lipsit de sens''

Preşedintele american Joe Biden a transmis miercuri că atacul armat de marţi seară dintr-un supermaket Walmart din statul Virginia, în care şi-au pierdut viaţa şase persoane, este un "nou act de violenţă groaznic şi lipsit de sens", relatează AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

de Redactia Observator

la 23.11.2022, 20:58

Joe Biden
Biden a spus că atacul armat este un "nou act de violenţă groaznic şi lipsit de sens" - Shutterstock

"Din cauza unui nou act de violenţă groaznic şi lipsit de sens, acum sunt şi mai multe mese în ţară care vor avea scaune goale de Thanksgiving, una dintre cele mai îndrăgite sărbători şi care ne aduce împreună ca americani şi ca familii", a afirmat liderul de la Casa Albă, citat într-un comunicat.

"Trebuie să fim uniţi ca naţiune. Trebuie să luăm mai multe măsuri" privind controlul armelor, a mai transmis Biden. Poliţia a precizat miercuri că presupusul autor al atacului armat de marţi seară este un angajat care s-a sinucis apoi la locul faptei.

Alţi patru oameni au fost răniţi în urma atacului

"Suspectul a murit în urma unor răni de glonţ pe care şi le-ar fi cauzat singur", a explicat într-o conferinţă de presă Mark Solesky, şeful poliţiei din Chesapeake, unde a avut loc atacul al cărui mobil nu este cunoscut deocamdată.

Atacul, comis cu un pistol, a lăsat de asemenea în urmă şi patru răniţi, îngrijiţi în spitale din împrejurimi şi a căror stare de sănătate nu este cunoscută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Joe Biden afirmă că atacul armat dintr-un supermarket Walmart din SUA este un act ''lipsit de sens''