Antena Meniu Search
x

Joe Biden a acceptat oficial să candideze la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii

Joe Biden jură să scoată Statele Unite din tenebrele în care au fost băgate de preşedintele Donald Trump. Fostul secund al lui Barack Obama a acceptat nominalizarea Partidului Democrat printr-un discurs fără spectatori, la finalul Convenţiei Democrate. 

de Redactia Observator

la 02.11.2020, 15:30

Vezi și
  • Joe Biden candidează la alegerile prezidențiale din partea Partidului Democrat.

Joe Biden, candidat la alegerile prezidențiale din Statele Unite: Accept nominalizarea pentru preşedinţia Statelor Unite ale Americii. 

Focuri de artificii, un concert de claxoane, măşti de protecţie şi distanţare fizică. Aşa a arătat petrecerea de la finalul celor patru zile ale Convenţiei Democrate.

După ce a acceptat nominalizarea partidului, Joe Biden şi-a salutat susţinătorii de pe o scenă construită în parcarea unui centru comercial din Delaware. 

Joe Biden, candidat la alegerile prezidențiale din Statele Unite: Preşedintele actual a acoperit America în întuneric pentru prea mult timp. E prea multă furie, prea multă frică, prea multă dezbinare. Dacă îmi încredinţaţi preşedinţia, voi fi un aliat al Luminii şi nu al Întunericului.

Deşi evenimentul a fost în mare parte online, seara a fost presărată cu momente emoţionante. Înainte ca Biden să urce pe scenă, pe ecran a rulat un clip dedicat fiului său răpus de cancer în 2015, Beau, şi mesajul de susţinere rostit de acesta în timpul Convenţiei din 2008.

Beau Biden, fiu Joe Biden (2008): Nu voi fi aici în această toamnă, aşa că vreau să vă rog ceva: Fiţi alături de tatăl meu, aşa cum mi-a fost şi el alături mie.

Joe Biden a avut de înfruntat dificultăţi încă de mic. În copilărie, fostul vicepreşedinte a fost bălbâit. Acum, el încearcă pe cât posibil să îi ajute pe cei care suferă de aceeaşi afecţiune. 

Brayden Harrington: Sunt doar un copil ca oricare altul, iar într-un timp foarte scurt Joe Biden a reuşit să mă facă mai încrezător cu privire la ceva ce m-a deranjat toată viaţa.

Prima confruntare directă între Biden şi Trump este programată pe 29 septembrie, în Ohio. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Joe Biden a acceptat oficial să candideze la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii