Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Joe Biden l-a ironizat pe Donald Trump, spunând că "ar fi trebuit să-şi injecteze înălbitor" în pandemie

Preşedintele american Joe Biden, aflat la un eveniment electoral în California, a făcut o glumă şi a spus că şi-ar fi dorit ca fostul preşedinte Donald Trump să-şi fi injectat puţin înălbitor, resuscitând una din declaraţiile cele mai bulversante ale lui Trump din primele zile ale pandemiei de coronavirus, relatează Reuters.

de Redactia Observator

la 13.05.2024 , 09:23

Joe Biden l-a ironizat pe Donald Trump, spunând că "ar fi trebuit să-şi injecteze înălbitor" în pandemie Joe Biden l-a ironizat pe Donald Trump, spunând că "ar fi trebuit să-şi injecteze înălbitor" în pandemie - Profimedia Images

Biden, aflat vineri la un eveniment de strângere de fonduri în apropiere de San Francisco, a spus că preşedinţia adversarului său republican a fost haotică şi că alegătorii ar trebui să ţină cont de acest lucru.

Biden şi Trump sunt prinşi într-o competiţie strânsă înaintea alegerilor din noiembrie. "Vă amintiţi că a spus că cel mai bun lucru de făcut este să vă injectaţi puţin înălbitor în braţ? Asta a spus el. Şi a vorbit serios. Mi-aş fi dorit să fi făcut-o el însuşi un pic", a spus Biden.

În timpul primelor luni ale pandemiei din 2020, Trump s-a întrebat dacă "injectarea în interiorul" corpului uman a unui dezinfectant precum înălbitorul sau alcoolul izopropilic n-ar putea ajuta cumva la protecţia împotriva virusului.

Articolul continuă după reclamă

Biden a ironizat şi relaţia lui Trump cu Kin Jong-Un

De asemenea, Biden a luat în derâdere ceea ce a numit "scrisorile de dragoste" ale lui Trump de la liderul nord-coreean Kim Jong Un, deşi actualul şef al Casei Albe s-a referit din greşeală la Kim ca fiind preşedintele Coreei de Sud. Trump s-a întâlnit cu Kim şi a avut un schimb de scrisori cu acesta, ale căror copii le-a păstrat într-un dosar cu foi volante în Biroul Oval.

Un purtător de cuvânt al campaniei lui Trump nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii cu privire la comentariile lui Biden. Biden a mai luat în derâdere comentariul lui Trump despre înălbitor, spunând, pe 24 aprilie, la Washington, că Trump şi l-a injectat probabil şi "totul s-a dus în părul lui".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri externe » Joe Biden l-a ironizat pe Donald Trump, spunând că "ar fi trebuit să-şi injecteze înălbitor" în pandemie