Antena Meniu Search
x

Johnny Depp a pierdut procesul pentru defăimare, după ce a fost acuzat că şi-a maltratat fosta soţie

Reputaţia lui Johnny Depp a primit o lovitură grea. Actorul a pierdut procesul pentru defăimare, intentat tabloidului britanic The Sun, care a scris că şi-a maltratat fosta soţie, pe actriţa Amber Heard.

de Redactia Observator

la 02.11.2020, 23:04

Vezi și
  • Starul din Piraţii din Caraibe a ieşit şifonat din proces.
  • S-a ales şi cu imaginea de "bătăuş de femei".

În timpul procesului, care a avut loc la Londra, actorul şi fosta soţie au oferit mărturii prea puţin măgulitoare despre viaţa privată: dependenţă de droguri, amanţi şi chiar excremente descoperite în patul conjugal. The Sun şi-a bazat apărarea exclusiv pe declaraţiile actriţei şi a invocat 14 episoade de violenţă la adresa acesteia, toate contestate de Johnny Depp.

Mark Stephens, avocat media: Constatarea judecătorului a fost, în esență, că toate clişeele care au fost folosite pentru interogarea încrucişată și abuzarea lui Amber Heard au fost false.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut în 2011 şi s-au căsătorit patru ani mai târziu. În 2017, au divorţat după multe luni în care actriţa l-a acuzat de violenţă domestică. La rândul său, Depp a acuzat-o de şantaj financiar. La proces, avocaţii tabloidului l-au descris pe actor drept labil psihic.

Mark Stephens, avocat media: Nu numai că va fi etichetat mereu drept bătăuş de femei, dar mai sunt şi toate informaţiile secundare care au apărut, despre cantităţile industriale de droguri ilegale pe care le lua şi dependenţa de alcool.

Starul nu şi-a negat dependenţa, dar a susţinut că nu şi-a maltratat soţia. Pentru cariera actorului, decizia instanţei are efecte devastatoare.

Mark Stephens, avocat media: Depp va avea nevoie de ajutor pentru a-şi repara reputaţia.

Nu e singurul proces în care e implicat actorul. Depp a dat-o în judecată pe Heard după ce aceasta a publicat un articol despre violenţa domestică în presa americană. Starul de 57 de ani cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari, pentru defăimare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Johnny Depp a pierdut procesul pentru defăimare, după ce a fost acuzat că şi-a maltratat fosta soţie