Antena Meniu Search
x

Kate Middleton se îmbracă din România

Casa regală britanică, ca alte case împărăteşti, are cămările ei secrete. Iar una dintre ele este în România.

Vezi și

 Casa regală britanică, ca alte case împărăteşti, are cămările ei secrete. Iar una dintre ele este în România. Aici, la marginea de est a Europei, familia îşi ascunde cele mai de preţ comori.

Dacă satul Viscri e legat pentru totdeauna de numele prinţului Charles, o fabrică de confecţii din Arad a fost înobilată la titlul de garderobă personală a ducesei de Cambridge.

La jubileul de diamant al reginei Marii Britanii, ducesa de Cambridge a răpit toate privirile. Ca întotdeauna, a inspirat eleganţă şi rafinament. Şi a incitat lumea modei, care a vuit timp de săptămâni în jurul aceluiaşi mister. Ce mâini au reuşit asemenea cusături fine?

Găsiţi asemănarea? Culoarea diferă, dar ţinuta este aceeaşi. Clasică, conservatoare şi de o senzualitate reţinută. Atribute britanice, pe care croitoresele unei fabrici de confecţii din Arad le înţeleg prea bine.

Stilul se aliniază foarte bine în general la stilul modei britanice, adică un stil conservator, elegant, dar conservator. Fabrica e practic propria garderobă a ducesei. Iar una dintre ţinutele purtate de Kate Middleton se află la loc de cinste.

La fel s-a simţit şi directoarea fabricii când şi-a văzut creaţia, la televizor, pe un model la care visează orice creator de modă. Soţiile politicienilor britanici au început să afişeze în public tot mai multe haine cusute la fabrica din Arad. S-au limitat, însă, la cele mai cuminţi, spun croitoresele. Iar acum aşteaptă ca şi româncele să adopte moda prinţeselor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Kate Middleton se îmbracă din România