Antena Meniu Search
x

Asistentă în lacrimi după ce a fost hărțuită într-un magazin din Anglia. ”Nimeni nu m-a apărat” (Video)

O asistentă socială din Marea Britanie a izbucnit în lacrimi după ce clienta unui supermarket a acuzat-o că răspândește germeni prin faptul că a intrat îmbrăcată în uniforma de serviciu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.05.2020, 11:50

Asistentă în lacrimi după ce a fost hărțuită într-un magazin din Anglia
Asistentă în lacrimi după ce a fost hărțuită într-un magazin din Anglia - Facebook/Kimberley Simpson
  • Asistenta susține că femeia a urmărit-o prin supermarket și a umilit-o.
  • Un document NHS arată că nu există dovezi potrivit cărora „purtarea uniformelor în afara locului de muncă prezintă riscuri de infecție cu COVID-19”.

Kimberley Simpson, din Burton-upon-Trent din Staffordshire, susține că femeia a urmărit-o prin magazin preț de 10 minute și a strigat la ea că nu ar fi trebuit să fie lăsată să intre din cauza uniformei.

Incidentul a fost filmat, iar imaginile postate de asistenta socială pe Facebook au adunat sute de reacții în câteva minute.

”Știu că poate părea exagerat să plâng, însă această doamnă m-a urmărit printre rafturi strigând că nu ar fi trebuit să-mi fie permis accesul în supermarket din cauza uniformei. Se pare că nu am voie să cumpăr lucruri, de unde știe că nu fac cumpărături pentru clienți? Se pare că am răspândit germeni înainte și după Corona, iar ea mă raportează managerului meu, cu care tocmai am vorbit și mi-a dat asigurări că nu fac nimic rău”, a scris Kimberley, pe Facebook.

„Am muncit atât de mult, niciun client nu are Covid-19, așa că facem clar ceva corect. A strigat la mine timp de zece minute bune înainte să mă decid să o filmez pentru că mă urmărea. Nu m-a ajutat niciun personal din magazin, nimeni nu s-a lipit de mine, un cuplu polonez mi-a spus să nu plâng, Dumnezeu să-i binecuvânteze. Mă simt foarte dezgustată de comportamentul acestei doamne, nu am făcut nimic rău”, a mai scris Kimberley.

Potrivit unui document NHS, publicat pe 2 aprilie, nu există „dovezi că purtarea uniformelor în afara locului de muncă se adaugă riscurilor de infecție cu coronavirus”, scrie Daily Mail.

Totuși, se adaugă în document, ”e o bună practică ca personalul să se schimbe la locul de muncă sau să își acopere uniformele în timp ce călătoresc la și de la locul de muncă”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Asistentă în lacrimi după ce a fost hărțuită într-un magazin din Anglia. ”Nimeni nu m-a apărat” (Video)