La 11 ani are deja o diplomă universitară în fizică. Ce-și dorește puştiul care e mai deştept decât 99,9% dintre oamenii de pe Pământ

De Redactia Observator.
Publicat: 10.07.2021, 11:23.
Actualizat: 10.07.2021, 11:42

Un puşti din Belgia a surprins comunitatea ştiinţifică. La doar 11 ani, Laurent Simon a terminat prima facultate, secţia fizică. Puştiul nu doar că nu vrea să se oprească aici, dar vrea să devină primul savant care îndeplineşte cel mai arzător vis al omenirii: imortalitatea.

La 11 ani are deja o diplomă universitară în fizică şi vrea să ofere lumii imortalitatea: puştiul care e mai deştept decât 99,9% dintre oamenii de pe Pământ

telegraaf.nl

99,9% din oamenii de pe Pământ au un IQ mai mic decât al lui Laurent Simon. La doar 11 ani, Simon are deja o diplomă universitară în fizică. Liceul l-a terminat la doar 8 ani, informează De Telegraaf. Simon a vrut să urmeze cursurile Universităţii din Eindhoven, Olanda, dar nu a fost primit pentru că nu avea suficiente examene trecute. Puştiul nu a renunţat, s-a întors în ţara sa, s-a înscris la o universitate din Belgia şi a terminat facultatea.

Laurent Simon are un vis măreţ: să fie primul care reuşeşte să ofere lumii nemurirea. Mai exact, Simon vrea să găsească o modalitate prin care să înlocuiască anumite organe sau părţi ale corpului uman cu unele mecanice, atunci când aceastea cedează. Ideea i-a venit după ce i-a văzut pe bunicii săi bolnavi.

Părinţii lui Laurent Simon şi-au dat seama că au un copil special, dar nu au crezut niciodată fiul lor va ajunge atât de departe într-un timp atât de scurt. "Am văzut că îi plăceau alte lucruri, nu jucăriile. Dar nu ne-am gândit că este atât de special. Că aceste lucruri se întâmplau pentru că este atât de inteligent. Mulți oameni cred că tipii inteligenți neapărat joacă șah, se uită la filme cu Stephen Hawking sau lucruri de genul asta, dar Laurent este altfel. El consideră șahul plictisitor. Preferă să se uite la filme de acțiune", a declarat Alexander, tatăl lui Laurent Simon.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.